DOLAR 32,4927 -0.16%
EURO 34,9316 0.2%
ALTIN 2.439,850,70
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2063966-2,22%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TDP Edirne İl Başkanı Hekimoğlu oldu

TDP Edirne İl Başkanı Hekimoğlu oldu

ABONE OL
18 Ekim 2021 12:03
TDP Edirne İl Başkanı Hekimoğlu oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Edirne İl Başkanı Tolga Hekimoğlu resmi olarak göreve başladı. Partinin kurucu üyesi iki önemli ismi de düzenledikleri basın toplantısıyla Hekimoğlu’nu basına tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi (TDP) Partisi’nin 81 ilde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Partinin kurucu üyeleri Mehmet Ali Oğuş, ve Şefika Keskin önceki bir otelde düzenledikleri toplantıyla, Edirne İl Başkanlığı görevine getirilen Tolga Hekimoğlu’nu basına tanıttı.

Partinin teşkilatlanma çalışmalarına hızla başladıklarını belirterek önümüzdeki günlerde 47 il binasının açılışını yapacaklarından bahseden Türkiye Değişim Partisi Kurucu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Oğuş, “Cumhuriyet tarihinde hiç olmayan bir hareketi, Türkiye Değişim Hareketi’ni sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün önderliğinde siyasi parti olarak Türkiye Değişim Partisi olduk. Hem de çalışmalarımıza hız vererek örgütlenme çalışmalarına başladık. Tolga kardeşimiz bugünden itibaren resmi olarak il başkanımızdır. Bundan sonra iktidara hazırlık merkezimizde yani il binamızda arkadaşlarıyla bu çalışmayı yürütecekler. 47 tane ilimizde görev verilmiş durumda. 15/20 gün içinde hepsinin açılışını yapacağız. 3 haftadır Edirne’deyim. Edirne’de olacak ilk seçimde belediye başkanlığına, milletvekilliğine aday olabilecek bir arkadaşımızı başkan yapmak istiyoruz” dedi.

“BİZ BU LAFLARA GÜLMÜYORUZ BİLE”

Oğuş bir gazetecinin Türkiye Değişim Partisi’nin diğer partilere verilen oyları bölmek için kurulduğuna yönelik söylemler var” soruna şöyle yanıt verdi; “Türkiye Değişim Hareketi kurulduğunda yani 2006 yılında da, Bu parayı neren buluyorlar, Saroz’un parası, Fethullah hoca’dan para alıyorlar diyorlardı. Tayyip Erdoğan’dan para alıyorlar CHP’yi bölmek için diyorlardı. O zaman 50 artı 1’de yoktu biliyorsunuz, baraj altı kaldığımızda oylarınız 1. partiye gidiyordu. Biz kurmadık durdurduk partiyi, CHP’nin o günkü enerjisi, rüzgarını ve bu lafların sonu olsun diye durdurduk. Hani biz para alıyorduk, hani birileri bize partiyi kurdurmak için destek veriyordu. O yüzden biz bu laflara gülmüyoruz bile.”

Partinin kurucu üyelerinden Şefika Keskin de “Türkiye Değişim Partisi ülkemizin mutlu ve huzurlu yarınları için yola çıktı. Değişim en güzel alanlarla; eğitim, kültür, sanat, sağlık pek çok politikada en doğru şekilde uygulamak için yola çıktı” ifadelerini kullandı.

Partinin Edirne İl Başkanı görevine getirilen Tolga Hekimoğlu ise; Güzel ülkemiz için siyasette uğraşmamız gerektiğine inanarak sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde Türkiye Değişim Partisi Edirne İl Başkanı olarak göreve başlıyorum. Mutlu ve huzurlu bir Türkiye için yola çıktık. Edirne’mizde tüm halkımızın sevgide buluştuğu birlik ve beraberlik içinde üretime yönelik, varlık ve bereketi destekleyeceğimiz tüm projeleri hayata birlikte geçireceğiz. Çok çalışacağız, yılmayacağız ve yılmayacağız. Türkiye Değişim Partisi Türkiye’de iktidara gelene kadar azimle mücadelemizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.