DOLAR 39,8477 0.06%
EURO 46,9822 0.34%
ALTIN 4.283,090,57
BIST 10.228,390,39%
BITCOIN 4341789-0.53824%
Edirne
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tekin, “Muhtarlar, yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçası”

Tekin, “Muhtarlar, yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçası”

ABONE OL
18 Ekim 2023 17:25
Tekin, “Muhtarlar, yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçası”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Muhtarlığın köklü geçmişiyle demokrasinin ilk adımı olduğunu belirterek, “Vatandaşın çaldığı ilk kapı olan muhtarlarımız yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçasıdır” dedi.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Muhtarlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “1829 yılından günümüze köklü geçmişiyle demokrasinin ilk adımı, vatandaşın çaldığı ilk kapı olan muhtarlarımız yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçasıdır. Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, bir yandan mahalle ve köy sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler” açıklamasını yaptı.

Muhtarlarımızın, Vatandaşlarımız ile Devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin mahalle ve köylerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlendiğine vurgu yapan Av. Tekin, “Devletimiz ve milletimiz arasında köprü görevi üstlenerek mahalle ve köylerimizde millet iradesinin mihenk taşı olan, yerel yönetimlerin banisi Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r