DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053602-1,04%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekin, Necmettin Erbakan’ı andı

Tekin, Necmettin Erbakan’ı andı

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 13. yılı dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

ABONE OL
26 Şubat 2024 15:44
Tekin, Necmettin Erbakan’ı andı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 13. yılı dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Av. Sinan Tekin, Erbakan’ın ölüm yıl dönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Erbakan Hocamız gibi, bizim de daha güzel bir Türkiye hedefimiz var” ifadesini kullandı. Tekin, “İnsanların korku ve baskı altında değil, kendisini hür ve müreffeh hissettiği bir Türkiye istiyoruz. O’nun bıraktığı davayı gururla taşımaya devam edeceğiz. O, şiar edindiği dürüstlük ve nezaket meziyetleri ile bizim için sadece bir lider değil, bir hoca, bir dost, bir ağabeydi. Vefatının sene-i devriyesinde Merhum Hocamız Necmettin Erbakan’ı rahmet, özlem ve minnetle anıyoruz.” şeklinde konuştu.

Av. Tekin ayrıca, “Erbakan Hocamız, kutlu bir davanın taşıyıcısı, Hakk’ın yılmaz taşıyıcısı oldu. Nezaketi ile her zaman örnek bir insan olmuştur. Dürüstlüğü ülke ve milletimiz için yaptıklarında aleni olarak görülmektedir. O, hiçbir zaman ötekileştirmemiştir, kutuplaştırmamıştır. Siyasi rakiplerini hainlikle suçlamamıştır” ifadelerine yer verdi.

Necmettin Erbakan’ın, yaşadığımız dünyada siyaset, ilim ve fikir adamı olarak çığır açtığını vurgulayan Av. Sinan Tekin, “O’nun hedefi, Yaşanabilir Türkiye idealiydi; kutuplaşan değil, kucaklaşan, farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü, kardeşliğin esas alındığı bir Türkiye’ydi. Saadet Partisi olarak O’nun bıraktığı yerden hedefe ulaşmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bize böyle bir miras bırakan merhum Erbakan Hocamızı vefatının 13. yılında tekrar rahmet, özlem ve minnetle anıyoruz, ruhu şad olsun” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.