DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2072167-1,38%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekin, “TEKNOFEST’i destekliyoruz”

Tekin, “TEKNOFEST’i destekliyoruz”

ABONE OL
1 Ekim 2021 10:48
Tekin, “TEKNOFEST’i destekliyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta İstanbul Atatürk Havalimanı’nda T3 Vakfı tarafından gerçekleştirilen “Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali” (TEKNOFEST) ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Teknoloji ve Sanayi hamleleri siyasi tartışmalara kurban edilmemelidir” şeklinde konuştu.

“Saadet Partisi, Milli ve Bağımsız sanayiyi her zaman desteklemiştir” diyen Av. Tekin, “Güçlü, süratli ve yaygın kalkınmayı gerçekleştirmek en önemli projemizdir. Diğer taraftan, Milli Görüşün en temel yönetim prensiplerinden birisi de işin ehline verilmesidir. Bunun için her zaman ehliyet ve liyakate vurgu yapıyoruz. İş ehline verilince başarı elde ediliyor. Liyakat sahibi insanlar görev alınca başarı elde ediliyor. Liyakat sahibi insanlar görev alınca ortaya güzel işler çıkıyor” vurgusunu yaptı.

Av. Sinan Tekin devamla, “Gençlerimizin fikir üretebilmesi, gençlerimizin potansiyelinin harekete geçirilmesi adına düzenlenen TEKNOFEST’i takdir ediyoruz. Her geçen gün bu örneklerin artmasını ve daha da yaygınlaşmasını temenni ediyoruz. Hükümetler gelir, gider; siyasiler bugün var, yarın yok. Teknoloji ve sanayi hamleleri siyasi tartışmalara kurban edilmemelidir. Bu münasebetle; TEKNOFEST’te, başta Selçuk Bayraktar olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.