DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045397-2,49%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEKKOP ve KESKÜP YÖREX’te stant açtı

TEKKOP ve KESKÜP YÖREX’te stant açtı

ABONE OL
21 Ekim 2021 17:17
TEKKOP ve KESKÜP YÖREX’te stant açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da 20-24 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)’nda Keşan Belediyesi tarafından destek verilen Trakya Emekçi Kadınlar Kooperatifi (TEKKOP) ve Keşan Sepetçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (KESKÜP), stant açtı.

TEKKOP ve KESKÜP standları katılımcılar tarafından da büyük ilgi görürken, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da standı ziyaret etti.

Kooperatiflerin stant ve ürünleri Hisarcıklıoğlu’ndan tam not aldı.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Keşan Belediyesi’nin bu güzel girişimi nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu tebrik ederek, iki kooperatife de destek sözü verdi.

Helvacıoğlu da ziyaret nedeniyle Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek, kadınlar tarafından hazırlanan yöresel ürünlerden oluşan sepet hediye etti.

TEKKOP ve KESKÜP yetkilileri de böyle güzel bir fuara kendilerinin katılmasına destek olan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür etti.

Kadın kooperatiflerini desteklemeye devam ettiklerini belirten Helvacıoğlu, “Dönemimizde kurulan TEKKOP ve KESKÜP ile YÖREX’te yerimizi aldık. Kadınlarımızı desteklemeye devam ediyor ve güzel sonuçlar almaya devam ediyoruz.  Kadınlarımızın başarılarıyla da gururlanıyoruz. Standımızı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere birçok kişi ziyaret etti. Başkanımız Hisarcıklıoğlu’nun Keşan’a selamları var. Hem stantlarımız hem de ürünlerimiz kendisinden tam not aldı. Kadın kooperatiflerimize destek olacağı sözünü verdi. Biz de kadınlarımız yanında yürümeye devam edeceğiz. Küçük destekler ile büyük işler başaran kadınlarımız YÖREX’te de iyi işlere imza attılar. Keşan Belediyesi olarak kadınlarımızın üretime katılımlarını her zaman destekleyeceğiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.