DOLAR 32,4012 0.1%
EURO 34,8139 -0.02%
ALTIN 2.399,110,11
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19303363,96%
Edirne
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “Baba ocağına dönüyorlar”

Tercan, “Baba ocağına dönüyorlar”

ABONE OL
7 Ocak 2021 11:28
Tercan, “Baba ocağına dönüyorlar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “MHP İl Teşkilatı olarak önümüzdeki haftalarda ciddi manada katılımlar olacak. Baba ocağından, partimizden bir şekilde uzaklaşıp başka siyasi partilere giden arkadaşlarımızı sürekli davet ediyoruz. Davetimiz ses getirdi.” dedi.

“KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, gazetecilere yaptığı açıklamada teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Özellikle Uzunköprü ilçesinden partiye ciddi anlamda katılımların olacağının altını çizen Başkan Tercan, “MHP İl Teşkilatı olarak önümüzdeki haftalarda ciddi manada katılımlar olacak. Bu katılımların bize güç vereceğini düşünüyorum. Baba ocağından, partimizden bir şekilde uzaklaşıp başka siyasi partilere giden arkadaşlarımızı sürekli davet ediyoruz. Davetimiz ses getirdi. Davetimiz bizden giden arkadaşlarımızın hepsinin dikkatini çekti. Şu anda diğer siyasi partilerde olan arkadaşların da zaman zaman baba ocağına döndüklerini görüyoruz. Önümüzdeki haftalarda Uzunköprü ilçemizde büyük bir katılım olacak. Bu katılımı hep birlikte göreceğiz. Orada katılacak arkadaşlarımız hem Uzunköprü ilçemize hem de MHP İl Teşkilatımızın gücüne güç katacaktır. Çünkü gittikleri yerde umduklarını bulamadılar. Baba ocağı farklı bir ocaktır. Kendilerini bir kez daha baba ocağına davet ediyorum. Bu arkadaşlarımızı bağrımıza basmak için bekliyoruz. Kapımız sonuna kadar açıktır” dedi.

“GENÇ KARDEŞLERİMİZİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Vatandaşların gözünde MHP İl Teşkilatının büyük bir kabul gördüğünü belirten Tercan, “Sürekli partimize gelerek üye olanlar var. Üniversiteli gençlerimizin üye olması bizi çok sevindiriyor. Onlara da teşekkür ediyorum. Burada politika yapmak, Edirne’ye hizmet etmek istiyorlar. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu genç kardeşlerimizi değerlendireceğiz. MHP’yi hak ettiği yere getirmek için büyük bir mücadele içerisindeyiz. Hedefimiz 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Milletvekili çıkarmak. En büyük arzularımızdan bir tanesi de kim ne derse desin 2023 yılında belediye başkanlığını da almak için büyük bir gayretimiz var” dedi.

“EN BÜYÜK İSTEKLERİ KİRALARIN DONDURULMASI”

Esnaflara yaptığı ziyaretlerde kendisine ilettikleri en büyük isteklerinin kiraların dondurulması konusu olduğunu anlatan Tercan, “Esnaf ziyaretlerimizi yaptığımız zaman esnafımızın en büyük sıkıntısı vergilerini, kiralarını, maaşları ödeyememeleri. En büyük istekleri kiraların dondurulması. Biz de bu istekleri ilgililere iletiyoruz. İnşallah onların arzuları doğrultusunda bir netice çıkar, esnafımız da rahat bir nefes almış olur. Cumhur İttifakı’nın ruhuna göre MHP İl Teşkilatı olarak hareket ediyoruz. İlçe Teşkilatlarımız da bu şekilde hareket ediyor. Çünkü Sayın Genel Başkanımızın Cumhur İttifakı konusunda büyük bir hassasiyeti var. Biz de saygıdeğer Genel Başkanımızın bu hassasiyetine kulak veriyoruz. Genel Başkanımızın direktifleri doğrultusunda Cumhur İttifakı konusunda hareket ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Tercan, son günlerde gündeme gelen kuraklık konusuna da değinerek, “Edirne halkına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak diyorum ki suyu tasarruflu kullanalım. Suyu hor kullanmayalım. Çünkü su olmadı mı hayat olmaz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.