DOLAR 32,3346 0.25%
EURO 35,0788 -0.16%
ALTIN 2.302,071,09
BIST 9.042,822,68%
BITCOIN 22767660,56%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “Bahçeli, Türkiye’nin teminatıdır”

Tercan, “Bahçeli, Türkiye’nin teminatıdır”

ABONE OL
23 Mart 2021 11:48
Tercan, “Bahçeli, Türkiye’nin teminatıdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “24 yıldır MHP Genel Başkanlığı görevini yürüten Bahçeli, bugün Türkiye’nin istikrarı, güçlenmesi, huzuru ve kalkınması için bir teminattır” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada partisinin 13. Olağan Büyük Kurultayı’nda Devlet Bahçeli’nin, bin 277 oy alarak 10. defa MHP Genel Başkanı seçildiğini hatırlattı.

24 yıldır MHP Genel Başkanlığı görevini yürüten Bahçeli’nin, bugün Türkiye’nin istikrarı, güçlenmesi, huzuru ve kalkınması için bir teminat olduğunu belirterek, “Sayın Bahçeli, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminden sonra duruşu, kararlılığı, cesareti, sağduyusu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yükünü paylaşmaktadır. İki lider, siyaset üstü bir sorumluluk ve fedakârlıkla istiklal ve istikbalimize sahip çıkmaktadır. Cumhuriyet tarihinde siyaset sahnesinde bu gönül ve dava birliği ilk defa görülmektedir” dedi,

Cumhur İttifakı ile devlet yönetiminde yeni bir yönetim sistemine geçildiğini ve bunun da, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olduğunu hatırlatan Tercan, “Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden başlayarak bu yeni sistemin başarısı için Devlet Bahçeli tarihî bir görev üstlenmiştir. Sayın Bahçeli’nin devlet ve millet sevdası, Türkiye’nin ufuklarını karartan siyasileri çok rahatsız ediyor. Bünyesinde HDP olduğu için “zillet ittifakı” dediğimiz muhalefet bloğu, Erdoğan düşmanlığı kadar Bahçeli düşmanlığı da yapıyor. Bu düşmanlıkta, fitne ve yalanlarla bir algı operasyonu yürütülüyor. Erdoğan’ı Bahçeli’nin yönettiği, hükümetin asıl Bahçeli’nin direktifleri ile yol aldığı fitnesi, alayının; Kılıçdaroğlu’nun, Davutoğlu’nun, Akşener’in, Babacan’ın ağzında pelesenk olmuştur. Bahçeli’ye kızgınlık ve öfke, MHP’nin doğru istikamette olduğunun belgesidir. Bahçeli, devletin teminatıdır.

Tercan, bugün HDP’nin kapatılması sürecinin başlamasında Bahçeli’nin kararlı, ısrarlı, vatansever duruşunun payı büyük olduğunu belirterek, “Kurultay’daki şu tespitleri milletimizin yüreğine su serpmiş, gönül aydınlığı sağlamıştır: “HDP, siyasi kisveye bürünmüş suç örgütüdür. Herhangi bir isimle açılmamak üzere kapatılması namus görevidir. HDP, Türk demokrasisinin çevresini sarmış mayın tarlasıdır. CHP, Türk siyasetine tutunmuş beşinci kol faaliyetidir. İyi Parti, Türkiye’nin kötülüğüne hizmetkârlık yapan siparişle kurulan uzaktan kumandayla kontrol edilen melanet projesidir…” Bahçeli, FETÖ ile FETÖ’nün hamisi dış odaklarla mücadelede, bütün terör örgütleriyle mücadelede teminattır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.