DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20832633,09%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “Cehalet değilse bu ülkeye ihanettir”

Tercan, “Cehalet değilse bu ülkeye ihanettir”

ABONE OL
24 Şubat 2022 11:29
Tercan, “Cehalet değilse bu ülkeye ihanettir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Bazı çevrelerin hala MHP üzerinden, hükümet üyeliği bahanesiyle bir fitne ve fesat çıkarmaya uğraştığını belirten Tercan, “Eğer bir cehalet değilse bu ülkeye ihanettir. MHP ne yaptığını ne istediğini, nerde duracağını, nerede hareket edeceğini çok iyi bilir ve bunun için ne kimsenin aklına ne tavsiyesine ihtiyacı yoktur” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada, MHP’nin Türk Milletinin sesi, ruhu ve varlık garantisi olduğunu belirterek, “MHP her daim varlığını hissettirmiş, geleceğe ışık yakmış, ileriyi göstermiş ve Milletimizin nefesi olmuştur. Bilge Lider Devlet Bahçeli, muhalefet etmek için çok uygun bir zemin olmasına rağmen, “önce ülkem” diyerek, hükümete her konuda yol göstermiş ve yardımcı olmuştur” dedi.

Bazı çevrelerin hala MHP üzerinden, hükümet üyeliği bahanesiyle bir fitne ve fesat çıkarmaya uğraştığını belirten Tercan, “Eğer bir cehalet değilse bu ülkeye ihanettir. MHP ne yaptığını ne istediğini, nerde duracağını, nerede hareket edeceğini çok iyi bilir ve bunun için ne kimsenin aklına ne tavsiyesine ihtiyacı yoktur. MHP’nin siyasi menfaatler üzerinde hesap yaptığını düşünmek dahi büyük bir yanılgıdır. Lider Devlet Bahçeli, net biçimde pazarlık içinde olmadığını söylemiştir. MHP’nin hiç kimseden bir beklentisi, bir çıkar arayışı yoktur ve olmayacaktır” dedi.

Ülkenin MHP siz yönetilemeyeceği gibi, MHP’de ülkeyi yönetme iddiasından hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini belirten Tercan, “Kimse bu ulvi görevi, menfaat hesaplarına alet etmesin. Çünkü MHP bu ülkenin nefesidir, ruhudur ve varlık garantisidir” dedi.

Cumhur İttifakı’nın var gücüyle 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerine hazırlandığını ifade eden Tercan, şöyle devam etti;

“Cumhur İttifakının artık kaybedecek zamanı yoktur. Çünkü; Zafer Cumhur İttifakının olacaktır. Ülkücü bayrak gibi yücelere layıktır. Ülkücünün yeri MHP’dir… Gittikleri yerde bir türlü yenisi olamayanlar yerlerde sürünüp kıvranıyorlar. Bizim davamızda şahsi çıkarlara asla yer yoktur. Şahsi çıkarlar peşinde koşanların ise Ülkücü camia içinde yeri yoktur. Çünkü MHP başka partilere benzemez. MHP’de tek bir menfaat odağı vardır. O da vatan ve millet aşkıdır. Lider Devlet Bahçeli’de gerekeni yapıyor ve doğru yolda yürüyor, riski göze alıyor ve hedefi vuruyor. Türk milleti 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Zillet ittifakına fırsat vermeyecektir. Emanetini ehline mutlaka verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhur ittifakı, yumruk gibi bir arada olduğu sürece bu ülkenin sırtını yere getirebilecek güç yok!” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.