DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044007-2,73%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “Edirne’den milletvekili çıkaracağız”

Tercan, “Edirne’den milletvekili çıkaracağız”

ABONE OL
25 Ekim 2021 11:42
Tercan, “Edirne’den milletvekili çıkaracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP’ye olan ilginin Edirne genelinde çığ gibi büyüdüğünü belirterek, 2023 yılında yapılacak olan milletvekilli seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi için ter dökeceklerini ve Edirne’den milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada, Edirne’de MHP’ye güvenin her geçen gün arttığını ve MHP’ye her gelen vatandaşın sorunlarını dinlediklerini belirterek, vatandaşların sorunlarına çare bulmak için üşenmeden, usanmadan, bıkmadan canı gönülden ilgilendiklerini söyledi.

“EDİRNE HALKININ GÖZÜ ARTIK MHP’Yİ ARIYOR”

“Haydi Edirne artık yeter, bu defa hep birlikte MHP diyelim, oylarınızı artık ziyan etmeyiniz MHP’ye veriniz!” diyen Tercan, “MHP’ye olan ilgi Edirne genelinde çığ gibi büyüyor. Edirne Halkının gözü artık MHP’yi arıyor. Edirne halkı MHP ile kucaklaşarak emin adımlarla zafere ulaşacaktır” dedi.

“MHP’NİN KAPISI HERKESE SONUNA KADAR AÇIK”

MHP’nin kapısının herkese sonuna kadar açık olduğunu ve partilerine üye olan vatandaşlarla birlikte MHP’nin gücüne güç kattığını vurgulayan Tercan, “Partimize gönül verenler, MHP Edirne İl Teşkilatımıza gelerek üye olan vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Biz her vatandaşımızın emrindeyiz. Onların derdini, sıkıntısını gidermek bizlerin asli görevidir. Üye olan vatandaşlarımız ile birlikte MHP daha güçlü oluyor ve gücüne güç̧ katıyor” dedi.

EDİRNE’DEN MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ” 

2023 yılında yapılacak olan milletvekilli seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi için ter dökeceklerini ve Edirne’den Milletvekili çıkaracaklarını belirten Tercan şunları söyledi;

Edirne’de MHP’nin başarısını herkes görecektir. MHP İl Yönetimi arkasına bakmadan yoluna devam ediyor. MHP Edirne’dir, Edirne Halkının özü ve özetidir. MHP Edirne’de tek bir vücut olacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Amacımız MHP’yi Edirne’de hak ettiği yere getirmektir. Evet dostlar, Milliyetçiler özüne dönüyor. Diğer siyasi partilere giden emanet oylar arık dönüş̧ yolunda. Öze doğru, gerçek milliyetçi partiye doğru kutlu dönüşe başladı ve MHP’de buluştu. Bu dönüş̧ birilerini ürkütüyor. Ancak korkunun artık ecele faydası yok. Ülkücülük MHP’de olur, başka partide menfaat olur. Biz Ülkeye, Millete hizmetin ödülünü Allah’ın rızasını ve duasını kazanmak olarak görenler; artık, bu sefere talip, zafer ordusunun içindeki yerlerini almalıdır. Hamdolsun partimize gelerek, üye olarak, sefere talip, zafer ordusunda yerlerini alıyorlar” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.