DOLAR 32,5397 0.16%
EURO 34,9666 -0.03%
ALTIN 2.456,470,84
BIST 9.884,521,73%
BITCOIN 20895800,75%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “Fiyat yükseltenlere kayyum atansın”

Tercan, “Fiyat yükseltenlere kayyum atansın”

ABONE OL
6 Aralık 2022 11:24
Tercan, “Fiyat yükseltenlere kayyum atansın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Fiyatları sürekli yükselten süpermarketlere, devletimiz kayyum atasın” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye densizce cevap verme cüretinde bulunan BİM icra kurulu üyesi Galip Aykaç, bilsin ki milletimiz kimin ne olduğunu ve ne yaptığını bilir. Vakti geldiğinde gereğini yapmasını da bilir. Haddinizi biliniz” dedi.

BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç’a eleştiride bulunan Tercan, “Genel Başkanımız temel gıda ürünlerine fahiş zam yapanların yakasından tutacağını söyledi. Yaran var ki gocundun!” dedi.

Yıllardır halkın sırtına kene gibi yapıştıkları vatandaşın kanını emenlerin bundan böyle MHP’yi karşılarında bulacaklarını belirten Tercan, “Uzunca bir süredir petrol fiyatları düşüşte iken, enflasyonun ateşi düşme eğilimindeyken, döviz kuru yatay seyir izlerken; halkın ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerine her hafta insafsızca zam yapan haramzadelerin, artık amansız hasmıyız. Fiyatlarla keyfî olarak oynayıp hayat pahalılığını körükleyen, akıllarınca halkı infiale ve kaosa sevk ederek iktidarı düşürme planları yapan, bitip tükenmek bilmeyen kazanma hırslarıyla fiyat terörü yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz. Piyasadaki olağan dışı fiyat artışlarının müsebbip ve müşevviki bazı süpermarketlerin ortak hareket ederek halkın ekmeğine uzattıkları haris ve tecavüzcü elleri kıracağız. Halkın hakkını, haram kâr istiflenmiş kursaklarından çıkaracağız. Kirli ellerini cebimizden çekmeyen, Kırk Haramiler misali her köşe başını tutan, FETÖ’vari çıkar ortaklığı oluşturarak bize tuzak kurmaya yeltenen bazı süpermarketlerin spekülatör sahipleriyle yöneticilerine karşı aziz milletimizi ve Edirne İlimizin güzel insanlarını uyanık olmaya davet ediyoruz.

Fiyatları sürekli yükselten süpermarketlere, devletin kayyum ataması gerektiğini belirten Tercan, “Haksız kazanç elde eden, Vatandaşımızın cebinde gözü olan, acımasızca fiyatları sürekli zamlandıran, halkımızı mağdur eden, Devletimizi toplum nazarında itibarsızlaştırmak için Bizans oyunu oynayan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gitsin de, hükümet düşsünde ülke ne olursa olsun zihniyeti taşıyan hangi Süpermarket veya firma olursa olsun gereği yapılmalı, hak ettiği cezaya çarptırılmalı ve Kayyum atanmalı. Geçmişte de zaman zaman yerel esnafımıza sahip çıkma çağrıları yapmıştık. Bugün de Milletimizi ve Edirne Halkımızı, yerel esnafımıza sahip çıkmaya çağırıyor, Milletimizi para ile terbiye etmeye kalkan bu kokuşmuş zihniyeti boykot etmeye davet ediyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.