DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2080283-0,92%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “Siyaset mertçe yapılır”

Tercan, “Siyaset mertçe yapılır”

ABONE OL
3 Mart 2022 11:28
Tercan, “Siyaset mertçe yapılır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, CHP’ye seslenerek, “MHP Türkiye’nin onuru ve haysiyetinin, milli çıkarlarının ve milli bekasının peşindedir. Siyaset mertçe yapılır, Türk ahlak ve töresine göre yapılır, adam gibi yapılır” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada CHP’yi topa tuttu. Siyasi menfaatleri için her konuda kendilerine çıkacak yolu mubah sayanların siyasette nerelerde olduğunu cümle alem bildiğini belirten Tercan, “Millet onları siyasetin çöplüğüne atmış, siyasetin tozlu raflarında yerini bulmuştur. CHP’nin akıbeti de ergeç bu olacaktır” dedi.

“SİYASET MERTÇE YAPILIR”

CHP’ye seslenen MHP İl Başkanı Tercan, “MHP’nin Türkiye’nin onuru ve haysiyetinin, milli çıkarlarının ve milli bekasının peşinde olduğunun belirterek. “Siyaset mertçe yapılır, Türk ahlak ve töresine göre yapılır, adam gibi yapılır. Ey CHP! Türkiye’nin haysiyeti üzerinden siyaset olmaz. Türk töresinde, Türklüğün geleneğinde pusu kültürüne yer yoktur. FETÖ hıyaneti yeni melanetler peşinde koşarken, Türkiye’yi nasıl vururum hesapları yaparken, bu alçakların değirmenine su taşımak, onlarla ortaklık etmektir” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ SIRTINDAN HANÇERLEMEK İHANETİN DANİSKASIDIR”

“Ey CHP! Siyasi hesaplar uğruna Türkiye’yi sırtından hançerlemek ihanetin daniskasıdır” diyen Tercan, “CHP başkalarının dümeninden tutunup akıl tutulması yaşayabilir. İftira siyasetinden medet umabilir. Türkiye’yi yabancı ülkelere sürekli şikayet edebilir, etmiştir de. Bize düşen, bunların foyasını meydana çıkarmaktır. CHP, HDP, İP, PKK, TKP, FETÖ, Yancıları ve diğer ihanet taşeronları ne yaparsa yapsınlar, milli coşkuyu, milli uyanışı, milliyetçi şahlanışı ve Cumhur İttifakını durduramayacaklardır. CHP zihniyeti hep bölücülerle beraber olmuştur. CHP ne yaparsa yapsın bu ülkede iktidar olamayacaktır. Çünkü CHP Müslüman Türk milletinden betdualıdır” dedi.

“ZAFER CUMHUR İTTİFAKININ OLACAKTIR”

CHP’nin bölücülerle yürüdüğünü, bölücüleri baş tacı ettiğini, bölücülerle el ele, kol kola olmuş bir zavallı parti olduğunu öne süren Tercan, “MHP nasıl ki ülkenin sıkıştığı, rejimin tehlikeye düştüğü, siyasetin tıkandığı her zaman ve her yerde devreye girmiş ve yol açmışsa.. CHP’de tam tersine bütün olumsuzlukların bizzat sebebi, tetikleyicisi ve kullananı olmuştur. Bu dün böyleydi, bugünde böyledir, bu zihniyet değişmedikçe yarın da böyle olacaktır. CHP beddualıdır! Asla iktidar olamayacaktır!… Zafer Cumhur ittifakının olacaktır!” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.