DOLAR 32,3686 -0.37%
EURO 34,7856 -0.11%
ALTIN 2.401,49-0,86
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19162212,61%
Edirne
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan’dan Özel’in açıklamalarına tepki

Tercan’dan Özel’in açıklamalarına tepki

ABONE OL
13 Kasım 2021 19:02
Tercan’dan Özel’in açıklamalarına tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik eleştirilerine tepki gösteren MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “CHP Milletvekili Özgür Özel, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin attığı tırnak dahi olamaz. Liderimizin tozu dahi olamaz. Liderimizin hayır-hasenatının sadakası bile olamaz. Çünkü; Özgül Özel boş gönül kuşsuz kafestir. Ancak kargalar gibi içi boş ses çıkarır…” dedi.

MHP İl Başkanı Tercan açıklamasında şunları söyledi;

CHP bölge halkını HDP ve PKK’nın insafına terk edilmesini istiyor. Çünkü terörist Selahattin Demirtaş bunlara öyle emir vermiş. Şu anda dağdan emir alan, HDP milletvekilleri PKK’ın emrinde olup, emrlerini hayata geçirmek için çırpınıp duruyorlar.

CHP, İP; HDP-PKK seçmenine şirin gözükmek için her türlü cambazlığı yapıyorlar. Bunların kıblesi hiç belli değil. Aslına bakarsanız bu iki parti HDP’in kapatılmasını MHP’den daha çok istemektedirler. Çünkü; bunların amacı HDP değil.. Amaçları bu partinin oylarına sahip olmak. Zillet İttifakı, pamuk ipliğine bağlı olduğu her iki tarafın açıklamalarına da yansıyor. Açık ve aleni şekilde karşılıklı birbirlerini tehdit ediyor, sonra da hiçbir şey olmamış gibi kucaklaşıyorlar. CHP ve İP yoğun bakımda can çekişiyorlar. 2023 yılında her iki partide sandığa gömülecekler. Çok az kaldı.

CHP’nin, İP’in nasıl bir ihanet ortaklığı kurduğunu açık şekilde ortaya koymaktadır. Her alanda Türkiye’nin ağır ve kötü durumlara düşmesi için her kötü sonucu bunlar arzulamaktadır. CHP’nin, İP’in ne kadar çaresiz kaldığı daha iyi anlaşılıyor. Nitekim, kendi yaptırdıkları kamuoyu yoklamalarında bile hızla eridiklerini ve iktidar fırsatı yakalamayacaklarını görüyorlar. Mağdur ve mazlumu onaylıyabilecek bazı gelişmelere bağlı olarak, bir oldu-bitti oluşturulması ihtimali her geçen gün artmaktadır.

CHP, PKK’nın büyük partisi olmuştur. PKK, CHP’yi teslim almıştır. Terör mü, Türkiye mi? Teröre sırtını yaslamış, Kıblesi İmaralı HDP-PKK olmuş olan CHP battıkça batıyor. Kendilerinden olmayana hayat hakkı tanımama anlayışını ve uygulamasını çok daha ileri taşıyacak, devleti kayıtsız şartsız biçimde HDP-PKK organına dönüştüreceklerdir. Baskının, zulmün, yok etmenin çok daha ileri götürüleceği ve bir parti diktatörlüğü kurulacağının işaretleri şimdiden geliyor. Neresinden bakılırsa bakılsın, CHP’ye bir iktidar vermek, bu ülkenin felaketi olur. AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gitsin de Ülke ne olursa olsun mantıki yürüten CHP ve zihniyeti, Ülkemiz uçuruma yuvarlansa asla umurunda olmaz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.