DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053986-0,97%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’nı yaptı

Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’nı yaptı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023-2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

ABONE OL
27 Aralık 2023 10:09
Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’nı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023-2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen toplantı, Tıp Fakültesi Ratip Kazancıgil Derslik Binası’nda yapıldı.

Toplantının açılışında Tıp Fakültesi Dekan Prof. Dr. Filiz Akata, Tıp Fakültesinin 2022-2023 yılı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Dekan Prof. Dr. Filiz Akata, bu faaliyetleri mezuniyet önce ve mezuniyet sonrası olmak üzere iki başlıkta ele alacağını ifade ederek bu faaliyetlerin Tıp Fakültesi akademisyenlerinin katkıları ile oluştuğunu vurguladı. Dekan Prof. Dr. Filiz Akata sunumunun sonunda mezuniyet öncesi ve sonrası eğitime katkı sunan akademisyenlere ve idari personele teşekkürlerini iletti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tıp Fakültesinin faaliyetleri hakkındaki detaylı sunumu için Dekan Prof. Dr. Filiz Akata’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Kalite çalışmaları üniversitemiz için çok değerli. Biz göreve geldiğimizde öncelikli hedefimizi kalite ve akreditasyon olarak belirledik. Ve bugün 42 birimimiz akredite oldu. Tıp Fakültemiz de bu sürecin öncülerinden birisi oldu. Ayrıca hastanemizin onarılması konusunda önemli çalışmalar yürüttük. Bu kapsamda dört bloğumuzu yeniledik. Daha sonra ameliyathanelerde yenileme işlemi gerçekleştirdik. Şuan Türkiye’deki en modern ameliyathanelerin bizim hastanemizde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Diğer önemli husus da yoğun bakımlarım sayısı. Göreve gelir gelmez yoğun bakımların sayısının artırılması için çalışmalar yaptık. Bunların yanı sıra var olan sorunların çözümü için de hem YÖK hem de bakanlık nezdinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben Tıp Fakültemizle gurur duyuyorum. Biliyorsunuz hem pandemi hem de deprem gibi iki büyük felaketi yaşadık. Tıp Fakültesi olarak bu felaketlerde hız reaksiyon göstererek örnek çalışmalar sergiledik. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek Trakya Üniversitesinin önemli çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.