DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2049294-0,87%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOGG, Keşan’da büyük bir ilgiyle karşılandı

TOGG, Keşan’da büyük bir ilgiyle karşılandı

ABONE OL
12 Mayıs 2023 12:43
TOGG, Keşan’da büyük bir ilgiyle karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOGG’a halk ilgisi yoğun olurken, telefonlarıyla görüntü ve fotoğraf çekti.

TOGG’un tanıtımına AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

“ARTIK YOLLARA BAKTIĞIMIZDA KENDİ YERLİ OTOMOBİLİMİZİ GÖRECEĞİZ”

Türkiye’nin 60 yıllık hayalinin gerçek olduğunu söyleyen Aksal, “Edirne’mizde, Keşan’ımızda TOGG’u kıymeyli vatandaşlarımızla buluşturduk. Allah çok şükür artık kendi otomobilini yapan, kendi İHA’sını, SİHA’sını yapan, denizaltısını yapan bir ülkemiz var. Büyük bir teveccüh var vatandaşlarımızdan. Kendi sınıfında oldukça güçlü bir araç. Maddi olarak destekte veriyoruz, uygun kredi veriyoruz vatandaşlarımıza. Artık bölgesinde güçlenen büyük bir Türkiye var. Ülkemiz geliştikçe, zenginleştikçe tüm vatandaşlarımızda bu refah düzeyinden yararlanacaklardır. Ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Çok büyük bir talep vardı. Kura çekildi. Yıl sonuna kadar 20 binden fazla TOGG’da hemşehrilerimize teslim edeceğiz. Artık yollara baktığımızda kendi yerli otomobilimizi göreceğiz.” şeklinde konuştu.

“MİLLİ GURURUMUZU KEŞAN’DA MİSAFİR EDİYORUZ”

Helvacıoğlu ise Keşan’ın bugün onur gününü yaşadığını dile getirerek, şunları söyledi:

“Hayaldi gerçek oldu dediğimiz heyecanı bugün Keşan’da da yaşıyoruz. Türk milleti aynı heyecan içinde olmalı. Bizim yerli ve milli gururumuz, havada, karada, deniz son zamanlarda yaptığımız milli hamleler ülkemizin geleceğine imza atıyor. Kalabalığı görüyorsunuz. Milli gururumuzu Keşan’da misafir ediyoruz. Kuralar çekildikten sonra bütün yollarımızda TOGG’u göreceğiz”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.