DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046302-0,55%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Ücretsiz Wi-Fi’den Temmuz’da, bin 630 kişi yararlandı”

“Ücretsiz Wi-Fi’den Temmuz’da, bin 630 kişi yararlandı”

ABONE OL
5 Ağustos 2023 13:55
“Ücretsiz Wi-Fi’den Temmuz’da, bin 630 kişi yararlandı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ücretsiz kablosuz internet hizmetinden Temmuz ayında bin 630 kişi yararlandı

Özellikle gençlerin faydalanması amacıyla Mehmet Gemici Cennet Bahçesi, Şehitlik Parkı, Engelliler Parkı, Pazaryeri Kompleksi, Alparslan Türkeş Meydanı, Atatürk Parkı, Eren Bülbül Parkı ve Atatürk Stadı’na konulan Wi-Fi noktalarına vatandaşın yoğun ilgisi artarak devam ediyor.

İlçe merkezi ve nüfusun kalabalık olduğu 8 noktada hizmet veren kablosuz internet bağlantısı, vatandaşın her an her yerde internet erişimine olanak sağlıyor.

Ücretsiz kablosuz internet hizmetinden faydalanan vatandaşlar, Temmuz Ayı içerisinde 370 GB indirme ve 17 GB yükleme yaparken, ücretsiz internetten ortalama yararlanma süreleri 66 dakika olarak gerçekleşti.

Konuyla ilgili bilgi veren Keşan Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Yasin Paçaman, vatandaşların her yerde internet erişimine ulaşmasını ve gündemi güvenli ve ücretsiz bir şekilde takip edebilmelerini sağlamak amacıyla ilçe genelinde 8 lokasyonda ücretsiz Wi-Fi hizmeti verdiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın ücretsiz internet hizmetimize yoğun ilgisi artarak devam ediyor. Mehmet Gemici Cennet Bahçesi, Şehitlik Parkı, Engelliler Parkı, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi, Alparslan Türkeş Meydanı, Atatürk Parkı, Eren Bülbül Parkı ve Atatürk Stadı’nda olmak üzere 8 noktada kesintisiz Ücretsiz İnternet Hizmetimiz devam etmektedir. Gerçekleştirdiğimiz tadilat çalışmaları nedeniyle Atatürk Parkı ve Atatürk Stadı’ndaki Wi-Fi noktalarımız geçici olarak hizmet vermemekte aktif hale getirilmesi için alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Hizmet verdiğimiz 8 noktada Temmuz Ayı süresince bin 630 kişi ücretsiz internet hizmetimizden faydalanırken, 370 GB indirme ve 17 GB yükleme yaptı. Vatandaşlarımız ücretsiz internetten kişi bazında ortalama 66 dakika yararlandı. Çağımızda birçok konuda bilgilenmek amacıyla kullanılan interneti ilçemizde vatandaşlarımıza ücretsiz ve güvenli olarak sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 8 farklı noktada verdiğimiz ücretsiz Wi-Fi hizmet ağını daha da genişletmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 8 adet ücretsiz Wi-Fi noktalarımıza Geri Dönüşüm Parkı’nı da ekleyerek, bu sayıyı 9’a yükselteceğiz. Söz konusu alanda alt yapı çalışmalarını tamamladık ve çok yakın bir sürede hizmete alacağız. Keşan Belediyesi olarak her zaman yeniliklere öncü olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.