DOLAR 32,2211 -0.07%
EURO 34,7368 0.1%
ALTIN 2.405,510,53
BIST 10.249,270,01%
BITCOIN 1979078-1,28%
Edirne
18°

KAPALI

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Uluslararası 50 öğrenciye erzak kolisi dağıtıldı

Uluslararası 50 öğrenciye erzak kolisi dağıtıldı

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği ile Türk Kızılay Edirne Şubesi işbirliği ve bir hayırsever desteğiyle 50 öğrenciye erzak kolisi dağıtımı gerçekleşti.

ABONE OL
27 Nisan 2024 13:32
Uluslararası 50 öğrenciye erzak kolisi dağıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği ile Türk Kızılay Edirne Şubesi işbirliği ve bir hayırsever desteğiyle 50 öğrenciye erzak kolisi dağıtımı gerçekleşti. Derneği daha önceki erzak koli yardımlarından feyz alarak katkıda bulunan hayırsevere teşekkür eden Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun, bu yardımların diğer hayırseverlere de örnek olması çağrısında bulundu.

“50 ÖĞRENCİYE HAYIRSEVERİMİZ SAYESİNDE ERZAK KOLİSİ ULAŞTIRDIK”

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Yunus Emre Altun, “2023-2024 eğitim öğretim yılı Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği olarak Türk Kızılay Edirne şubesinin katkı ve destekleri ile koli dağıtımına bulunduk. Tespit ettiğimiz evde kalan Trakya Üniversitesinde okuyan uluslararası misafir öğrencilerimizin evlerine gıda erzak kolisi dağıtımlarımızı yaptık. Toplamda 50 Öğrenci evine erzak kolileri teslim ettik. Biliyorsunuz ki yıllardır derneğimiz kültürel gezileri ile sertifikalı sertifikasız eğitim programları ile birçok farkındalıklarla ön plana çıkmaktadır. Bizleri sosyal medya üzerinden takip eden değerli büyüklerimiz, desteklerini hiçbir zaman esirgemediler ve şimdi de dağıtımını yapmış olduğumuz gıda erzak kolilerini bir hayırseverimiz görüp ‘Ben de bu hayra ortak olmak istiyorum’ diyerek destek olmuştur. Hayırseverlerimizin olması bizleri mutlu ediyor, çünkü birlik beraberlik paylaşmayı gerektirir. Birlikte Dayanışması gerektirir. Böyle güzel hayırların devam etmesini ümit ederek şahsım ve Dernek yönetimimiz adına desteklerinden dolayı Türk Kızılay Edirne şubesine ve değerli hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Bu tür yardımların diğer tüm hayırseverlerimize örnek olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.