DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2056300-1,02%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünal Eral için Edirne Adliyesi’nde veda töreni

Ünal Eral için Edirne Adliyesi’nde veda töreni

ABONE OL
14 Temmuz 2023 12:36
Ünal Eral için Edirne Adliyesi’nde veda töreni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Törene Edirne Baro Başkanı Gökhan Karakoç, hakimler, cumhuriyet savcıları, adliye personeli, avukatlar ve Yıldız’ın acılı ailesi ve sevdikleri katıldı.
Av. Ünal Eral son kez geldiği Edirne Adliyesi’nden dualar eşliğinde cenaze arabasına bindirilerek son yolculuğuna uğurlandı.

“KİMİN KUSURU VARSA HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERMELERİ İÇİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Edirne Baro Başkanı Av. Gökhan Karakoç; “Baromuzun 30 yıllık mensubu eski savcı iyi bir hukukçu, iyi bir ağabeyi ebediyete uğurlamanın üzüntüsü içindeyiz. Trajik bir ölüm. Her ölüm erkendir ama ağabeyimizin ölümü daha da erken oldu ve bizi çok üzdü. İlk bulgular ölümü maalesef yanlış tasarlanan, yanlış planlanan bir pencere sebebiyle meydana geldiğini doğruluyor. O anlamda akıllarda başka bir tereddüt varsa buradan açıkça söylemek isterim ki yok yani maalesef ağabeyimizin bir kaza sonucu elin bir kaza sonucu ebediyete uğurladık. Edirne Barosu olarak bu binanın tasarımını yapan buna onay veren, denetlemeyen bu binada bu pencereleri kim yapmışsa kimin kusuru varsa sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Orada görev yapan başkaca meslektaşlarımız, ağabeylerimiz, kardeşlerimiz de var. O binada hali hazırda bulunan. Bir daha kimsenin canı yanmasın, bir daha aynı acılar yaşanmasın diye hukuk önünde hesap vermeleri adına sürecin takipçisi olacağız.”dedi
Edirne Adliyesi önünde yapılan törenin ardından Eral’ın cenazesi öğle namazına müteakip Mevlana camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.