DOLAR 32,3039 -0.6%
EURO 34,6947 -0.45%
ALTIN 2.413,16-0,38
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1873240-4,00%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Sezer, Çamlıca’da muhtarlarla bir araya geldi

Vali Sezer, Çamlıca’da muhtarlarla bir araya geldi

ABONE OL
17 Kasım 2023 12:14
Vali Sezer, Çamlıca’da muhtarlarla bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Yunus Sezer, Çamlıca Köyü’nde Keşan ilçesine bağlı köy muhtarları ile aylık toplantı için tekrar bir araya geldi.

Çamlıca köyünde gerçekleşen buluşmada, Vali Yunus Sezer’in geçen ay Keşan ilçesinde yaptığı toplantıda gündeme gelen konular ile ilgili başlatılan ve tamamlanan çalışmalar değerlendirildi.

Vatandaşa yapılacak hizmetler için kurum ayrımı yapmadıklarını, bütün kaynakları ortak kullanarak tüm kurumlarımızın ortak bir çalışma içerisinde olmasının faydasını ve bereketini yaşadıklarını belirten Vali Sezer, “Sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene 25 km’lik bir yolu hava şartları iyi olduğu takdirde bitireceğiz. Seneye de 150 km’lik bir sıcak asfalt yapacağız. Hedefimiz, başta grup yolları olmak üzere, 3 sene içerisinde bütün köylerimize sıcak asfalt yol yapmak. Artık sathi kaplama yolu bir kenara bırakmak istiyoruz.15-20 yıl dayanabilecek son derece kaliteli yolları vatandaşlarımıza bir eser olarak bırakmak istiyoruz” dedi.

Vali Sezer, ilçe programı kapsamında yaptığı Muhtarlar buluşmasının ardından Beğendik ve Yenimuhacir Belde Belediye Başkanlarını ziyaret ederek sunulan hizmet ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Daha önceki toplantıda gündeme gelen konularla ilgili tamamlanan çalışmalar ise şu şekilde;

İlçeye 100 adet çöp konteyneri köylerimize dağıtıldı. Mecidiye Köyü Çeltik Barajına arıtma sistemi kurularak su takviyesi yapılması işi tamamlandı. Orhaniye İlköğretim Okulu ve Keşan’a gelen öğrencilerimiz için yolcu durakları yapım işi tamamlandı. Karacaali köyü gölet ihtiyacı çözüme kavuşturuldu. Karacaali Köyü kanalizasyon sisteminin ana hat bağlantısındaki sorun çözüldü. Çelebi Köy kanalizasyon çalışmaların ve foseptik çukuru işi tamamlandı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.