DOLAR 32,3825 -0.36%
EURO 34,8271 -0.03%
ALTIN 2.401,74-0,85
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19206790,49%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Sezer Havsa’da incelemelerde bulundu

Vali Sezer Havsa’da incelemelerde bulundu

ABONE OL
15 Eylül 2023 15:48
Vali Sezer Havsa’da incelemelerde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Yunus Sezer İlçe ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Sezer Havsa İlçesi programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayarak, Kaymakam İsmail Hakkı Batı’dan ilçe hakkında brifingi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Havsa Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Sezer, burada Başkan Aydın Balkan tarafından karşılandı. Vali Sezer, burada yerel yönetim hizmet ve çalışmaları hakkında Başkan Balkan’dan bilgi aldı.

MUHTARLARLA BULUŞTU

Havsalı muhtarlarla buluşan Vali Yunus Sezer, iletilen istek ve ihtiyaçları dinledi, notlar aldı. Vali Sezer, “Havsa ilçemiz bütün yolların kesiştiği önemli bir kavşak. Bu önemli bir avantaj ve bu avantajı iyi değerlendirmek istiyoruz. Diğer yandan tarım arazilerinin sulanması konusunu destekliyoruz. Bu dönem içerisinde elimizdeki tüm imkanlarla destek olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HÜKÜMET KONAĞI ŞANTİYE SAHASINDA İNCELME          

Yapım çalışmaları devam eden Havsa Kaymakamlığı hükümet konağı şantiye sahasında incelmelerde bulunan Vali Sezer, Kaymakam İsmail Hakkı Batı’dan ve yüklenici firma yetkililerinden süreçle ilgili detaylı bilgi aldı

KİLİM MENSUCAT TEKSTİL FABRİKASINI GEZDİ

Vali Sezer, 70 yıldır Havsa ilçesinde faaliyet gösteren Kilim Mensucat tekstil fabrikasını ziyaret etti. Uzun yıllardır ilçe ekonomisine ve istihdama katkı veren fabrikanın yetkililerinden üretim, kapasite ve ihracat verileri ile ilgili bilgiler aldı.

Havsa ilçesine bağlı Osmanlı köyünde çok amaçlı kullanım için yapılan Osmanlı otağını gezerek incelemelerde bulunan Vali Sezer, daha sonra yine Osmanlı köyünde bulunan Astürk et entegre tesisini gezerek üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 HIZLI TREN ŞANTİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Sezer, Havsa programının son kısmında Kuzucu köyü yakınındaki Hızlı Tren şantiyesini ziyaret etti. Hızlı tren inşasının tamamlandığında ülkenin en önemli lojistik hattı olacağını belirten Vali Sezer, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.