DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20735960,99%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vatandaşlara, akülü ve tekerlekli sandalye

Vatandaşlara, akülü ve tekerlekli sandalye

ABONE OL
5 Aralık 2022 16:20
Vatandaşlara, akülü ve tekerlekli sandalye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi, özel bireylerle ile her alanda dayanışmayı sürdürüyor.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Muharrem Eriş ve Ferdi Organ’a akülü sandalye, Bahriye Gemici’ye ise tekerlekli sandalyesi ile buluşturdu.

Mustafa Helvacıoğlu, Muharrem Eriş, Ferdi Organ ve Bahriye Gemici’yi ziyaret etti. Ziyaretlere; Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuriye Altın ve yönetim kurulu üyeleri, Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir de katıldı.

Helvacıoğlu ziyaretlerde; Eriş ve Organ’a akülü sandalyelerini, Gemici’ye ise tekerlekli sandalyesini teslim etti.

Engelli vatandaşlara karşı olan sorumluluklarının bilincinde olarak çalıştıklarını ifade eden Helvacıoğlu, “Hayatı paylaşıyor, engelleri birlikte aşıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde vatandaşlarımızı ziyaret ederek, kendilerine akülü ve tekerlekli sandalyelerini ulaştırdık. Erişilebilirlik her bireyin temel hakkıdır. Tüm engelleri kaldırarak, daha erişilebilir bir şehir olmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız; özel bireylerimizin kent yaşamında kendilerini daha rahat hissedebilmesi, her türlü olanak ve hizmetten yararlanabilmesi. Mazeretsiz hizmet etme azmi ve engelsiz bir şehir anlayışıyla yanlarında olduğumuz özel bireylerimiz ile engelleri birlikte aşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.