DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20743761,53%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yayla Sahili’nde ilk kez triatlon yarışmaları düzenlendi

Yayla Sahili’nde ilk kez triatlon yarışmaları düzenlendi

ABONE OL
6 Temmuz 2023 12:58
Yayla Sahili’nde ilk kez triatlon yarışmaları düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğü, Türkiye Triatlon Federasyonu ve Altunhan Beach işbirliğinde düzenlenen Bölgesel Triatlon Ligi Keşan etabı yarışmaları gerçekleştirildi.

Yayla Sahili’nde yapılan ve saat 11.30 sıralarında saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan açılışa programına; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen,  Türkiye Triatlon Federasyonu Yetkilisi Gülcan Çelik ile sporseverler katıldı.

“HER BRANŞTAN SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Programda konuşan Helvacıoğlu,  Yayla Sahili’nde güzel bir spor etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her branştan spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyoruz. Dijital devrim yaşadığımız bu dünyada yalnızlaşan bir gençliğimiz var. İnternette, dijital ortamda vakit geçiren bir toplum olmaya başladık. Biz de Keşan’da çocuklarımızı birleştiren, öz güven aşılayan, onları ayakta tutan bir amaç içerisindeyiz. Online dünyayı ben şahsen sevemedim. Yüz yüze ilişkilerin daha güzel olduğunu düşünüyorum. Dünyayı paylaşmak, hayatı paylaşmak kadar güzel bir şey yok. Sporun bunları kaynaştıran en önemli etkenlerden biri olduğunu ifade etmek istiyorum.”

“GENÇLER HEP ÖNCELİĞİM”

Yayla sahilinde ilk kez triatlon yarışmasının düzenlendiğini ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Kıymetli gençlerimizin heyecanlarını paylaşıyoruz. Sporcularımızın azimleri devam ettiği sürece destek olmaya devam edeceğiz. 1 kilometre yol yapmayarak gençlerimizin yanında olmak daha güzel. Spor, eğitim ve kültür belediyeciliği her şeyden önce gelir. Gelecek nesillere en güzel miras eğitim. Cumhuriyetimizin 100. yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çok çalışmalıyız. Spora olan desteğimiz artarak sürecek. 4,5 yıldır görevdeyim. Gençler hep önceliğimdi. Onlar bizim geleceğimiz. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Bölgesel Triatlon Ligi Keşan Etabı’na katılan 73 sporcu, dereceye girebilmek adına kıyasıya yarıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.