DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2041275-1,15%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yazgan, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Yazgan, aday adaylığı başvurusunu yaptı

ABONE OL
18 Mart 2023 11:18
Yazgan, aday adaylığı başvurusunu yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Ahmet Baran Yazgan 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne başvurusunu yaptı. CHP Genel Merkezi’nde Bölge Milletvekilliği Adaylık Değerlendirme Başkanı Onursal Adıgüzel ile görüşen A. Baran Yazgan, “Sayın Onursal Adıgüzel ile samimi bir görüşme gerçekleştirdik. Edirne’mize selamları var. Halkın iktidarı geliyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için Edirne Belediyesi’ndeki görevlerin istifa eden Ahmet Baran Yazgan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Başvurusunun ardından Bölge Milletvekilliği Adaylık Değerlendirme Başkanı Onursal Adıgüzel ile samimi bir görüşme gerçekleştiren Yazgan, “Sayın Onursal Adıgüzel ile samimi bir görüşme gerçekleştirdik. Edirne’mize selamları var. Halkın iktidarı geliyor” dedi.

AHMET BARAN YAZGAN KİMDİR

1987 Edirne Merkez doğumlu. Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Merkez İlçe Üyesi/ Merkez İlçe Delegesi. 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde Edirne Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi olarak seçilmiştir. Edirne Katı Atık Yönetimi Birliği Encümeni, Sağlıklı Kentler Birliği Temsilcisi ve Belediye Encümenidir.

Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi’nde Bulgarca dil eğitimi almıştır. Aynı üniversitenin Uluslararası İlişkiler bölümünde öğrenim görmüştür. İstanbul Kültür Üniversitesi- İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünde eğitim görmüş ve mezun olmuştur.

Mezuniyetinin ardından aile şirketinde aktif roller almış ve girişimlerde bulunmuştur. Özel Trakya Hastanesi -Trakya City Hotel Yönetim Kurulu Üyesi, Vatandaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi olarak çalışma hayatına devam etmektedir.

İş hayatındaki girişimlerine ek olarak yerel, bölgesel ve ulusal sivil toplum faaliyetlerini de eş zamanlı olarak yürütmektedir.  TÜLOV (Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı) Yönetim Kurulu Üyesi, ETTDER (Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Edirne Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği Genel Sekreteri görevlerine devam etmektedir.  BJK  ve  Türkiye Turizm Otel Yöneticileri Derneği üyesidir.

Sağlık politikaları, sağlıklı kentler, sağlık turizmi, yerel/bölgesel turizmin geliştirilmesi, kültür politikaları, genç girişimciliğin desteklenmesi, genç istihdamı konularında çalışmalarına devam etmektedir. İyi derecede İngilizce ve Bulgarca bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.