DOLAR 32,5063 0.37%
EURO 34,7592 0.44%
ALTIN 2.398,840,80
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1888431-4,84%
Edirne
18°

KAPALI

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Yazgan, “Sandıklara sahip çıkacağız”

Yazgan, “Sandıklara sahip çıkacağız”

ABONE OL
12 Mayıs 2023 10:52
Yazgan, “Sandıklara sahip çıkacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldığını ve yaşanacak olan demokrasi şöleninde sandıklara sahip çıkacaklarını hiçbir olumsuzluğa müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Millet İttifakı’nın ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs seçimlerinde rekor bir oy alacağına inandıklarını ifade eden Yazgan, “Artık seçime sayılı günler kaldı. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutlarken milletimiz sandıkta bir karar verecek. Bu süreçte gerçekten sahada adım atmadık, sıkmadık el bırakmadık. Çalışmalarımızda gördük ki halk artık değişim istiyor. Ekonomiden, yolsuzluktan, liyakatsizlikten, ötekileştirilmeden halkımız bıkmış ve usanmış durumdadır. Bu yüzden ki bizlere ve Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na oldukça güveniyor. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Türkiye’nin her bir köşesine baharlar gelecek.” dedi.

14 Mayıs seçimlerinde sandık güvenliğinin önemine vurgu yapan Yazgan vatandaşlara mutlaka sandığa gitme çağrısında bulunarak şunları söyledi:

“Seçimler ülkemiz için demokrasi şölenidir. Mutlaka herkes sandığa gidip oyunu kullanmalıdır. Değişim isteyen vatandaşlarımız yaşadığı sıkıntılara cevabı sandıkta kullanacağı oy ile göstermelidir. Bizler her bir vatandaşımız kullandığı oya sahip çıkacağız ve her oyun ve her bir sandığın takipçisi olacağız. Bir oyun bile heba olmasına müsaade etmeyeceğiz. Vatandaşlarımızda mutlaka sandıklara sahip çıkmalıdır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.