DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20761031,46%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıl dönümü kutlandı

ABONE OL
8 Eylül 2023 13:29
Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıl dönümü kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün organizasyonunda Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.
Tören; 11.00 sıralarında başladı ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Törene; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Çam, Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu ve Tahir Özçınar, Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Bülent Günsal, meclis üyeleri, muhtarlar, esnaf odaları başkanları, siyasi parti temsilcileri ve belediye birim amirleri katıldı.
Törende ilk olarak Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Bülent Günsal tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, ardından Keşan Belediye Bandosu eşliğinde; saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
“YARDIMLAŞMA, DAYANIŞMA, BARIŞ VE KARDEŞLİK GİBİ OLMAZSA OLMAZ DEĞERLERİMİZİ BUGÜNLERE KADAR GETİRMİŞTİR”
Program, Bülent Günsal’ın konuşmasıyla sürdü.
Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen tören katılanlara teşekkür eden Günsal, Zabıta Teşkilatı yıllar boyunca toplumun huzuru ve mutluluğunun tesis edilmesinde büyük rol almıştır. 197 yıllık mazisinde yardımlaşma, dayanışma, barış ve kardeşlik gibi olmazsa olmaz değerlerimizi bugünlere kadar getirmiştir. Aynı güven duygularıyla aynı inanç ve azimle faaliyetlerini sürdürmektedir. Bizler Keşan’da görev yapmanın ayrıcalığı, onur ve gururunu yaşamaktayız. Amacımız Keşan’a en iyi şekilde hizmet etmek, en kaliteli hizmeti sunmaktır. İlçemizin her bir ferdinin emrindeyiz. Bizler en kaliteli hizmeti sunmak için buradayız. Eşit, adaletli ve hakkı gözeten bir anlayışla, 197 yıllık gurur veren geçmişiyle adına namına, sanına yakışır bir anlayışla bu üniformayı taşımaya devam edeceğiz. Bu inanç ve motivasyonumuzun kaynağı ise görevimiz esnasında bizlere her konuda yardımcı olan başta Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Helvacıoğlu olmak üzere vatandaşlarımızdır. Sözlerimi sonlandırırken, mesai mefhumu gözetmeksizin, 24 saat hizmet eden personelimize huzurlarınızda teşekkür eder, başta personelim olmak üzere Zabıta Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 197 kuruluş yıl dönümünü kutlarım.” dedi.
“ZABITA TEŞKİLATI’MIZ HALKIMIZLA OLAN GÜVEN VE SEVGİ KÖPRÜSÜNÜN ANA MİMARIDIR”
Daha sonra söz alan Helvacıoğlu, zabıta teşkilatının 197’nci kuruluş yıldönümünü gururla kutladıklarını ifade ederek, “Keşan Belediyesi olarak bizler çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz. Bu dinamik ailenin en önemli parçalarından biri de şehrimizin güven itibarı olan zabıta personelimizdir. Polisimiz, jandarmamız ne kadar önemliyse zabıta teşkilatımızda bizim için o kadar önemli bir göreve sahiptir. Zabıta Teşkilatı’mız halkımızla olan güven ve sevgi köprüsünün ana mimarıdır. Şehrimizde belediyemizin varlığı hissediliyorsa bunda en büyük pay zabıta teşkilatımıza aittir. Açık yüreklilik ile ifade ediyorum; bizim nazarımızda onlar; daha da yaşanabilir bir Keşan için gayret gösteren kahramanlardır. Bazen onlara kızıyor olabiliriz; onları sadece gündüzleri görüyor olabilirsiniz. Ama onların sadece ceza kesen değil, aslında bizlerin huzuru, sağlığı ve güvenliği için gece gündüz özveriyle çalıştıklarını unutmamak gerekiyor. Keşan’ımız; köklü bir teşkilatın mensupları olan bu kıymetli kahramanlarımıza emanettir. Değerli zabıta müdürümüzün de ifade ettiği gibi; yardımlaşma, dayanışma, barış ve kardeşlik gibi değerlerimizi bugünlere kadar getirmiş olan zabıta teşkilatımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Geçmiş dönemlerde zabıta görevi yapmış olan büyüklerimizi de bu önemli günde minnetle selamlıyorum. Acısını halen yaşadığımız kıymetli zabıta personelimiz Hasan Direk kardeşimiz başta olmak üzere vefat edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin her bir köşesinde huzur, güvenlik ve sağlığımız için görevlerini özveriyle sürdüren belediyemiz zabıta teşkilatı başta olmak üzere tüm zabıta teşkilatımızın haftasını kutluyor, meslek hayatlarında ve yaşamlarında, sağlık, esenlik ve mutluluk, görevlerinde başarılar diliyorum.”
Programın ardından esnaf ziyaretinde bulunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.