DOLAR 32,3056 -0.11%
EURO 34,8436 0.02%
ALTIN 2.416,320,97
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2053022-1,28%
Edirne
19°

AÇIK

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

1.sıra adaymış gibi çalışıyor! İYİ Partili Şahin, siyasetin gündeminde

1.sıra adaymış gibi çalışıyor! İYİ Partili Şahin, siyasetin gündeminde

ABONE OL
26 Nisan 2023 10:10
1.sıra adaymış gibi çalışıyor! İYİ Partili Şahin, siyasetin gündeminde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti 3.Sıra Edirne Milletvekili adayı Hasan Hakan Şahin’in seçim çalışması başta Edirneliler olmak üzere kamuoyunun da dikkatini çekti.  10 Nisan tarihinde Milletvekili adaylarını açıklayan Siyasi partiler teşkilatlarıyla birlikte il genelindeki seçim çalışmalarına yoğun ve yüksek tempoda devam ediyor. Seçime sayılı günler kala Edirne seçmeninin tamamına ulaşıp destek istemeyi hedefine koyan adaylardan İYİ Parti Edirne 3. sıra Milletvekili Adayı Hasan Hakan Şahin’in 1. Sıra adaymış gibi çalışması ve bu süreçte sergilediği performans büyük takdir topladı.

“GELECEK DÖNEMLERDE EDİRNE SİYASETİNDE KONUŞULACAK EN ÖNEMLİ İSİMLERDEN BİRİ OLDU”

14 Mayıs seçimlerinden sonra siyasette kartların yeniden açılacağı bir dönemin yaşanacağını da ifade eden Edirneli seçmen ve kamuoyu, İYİ Parti Adayı Şahin’in gelecek dönemde Edirne siyasetinde önemli isimlerden biri olacağına dikkat çekiyor.

Başta Eğitim camiası olmak üzere, Tarımın merkezi olan Edirne’de çiftçimizin de büyük destek verdiği Şahin’in tanınmış bir kişi de olması siyasi hayatında büyük önem taşıyor. 7’den 70’e her kesimin tanıdığı ve sevdiği Şahin’in halktan büyük ilgi görmesi onu diğer adayların da önüne geçirmesine etki ediyor.

Adaylığı açıklandığı günden itibaren bölgede fark yaratan çalışmaları ile ilimizin her noktasını köy köy, ilçe ilçe, belde belde gezen Şahin, gitmedik yer, basmadık ayak, sıkmadık el bırakmadı. Yolda gördüğü keçi çobanından, tarlasını işleyen çiftçiye kadar, inşaatta çalışan ustadan esnafımıza kadar, kıraathanelerdeki vatandaşlardan, evde oturan ev hanımlarına, Derneklerden STK’lılara kadar her kesimi ziyaret eden şahin vatandaşlardan destek isteyerek, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimde  partisinin Edirne’de yeni bir tarih yazması için gece gündüz demede yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor.

“İYİ PARTİNİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLABİLİR”

Genç , dinamik , dürüst ve siyasette kirlenmemiş bir siyasetçi olarak Yerel seçimlerde İYİ partinin belediye başkan adayı olması gerektiği  yorumlarını da yapan parti tabanı ve kamuoyu  2024 yılında gerçekleşecek olan Belediye seçimlerinde Şahin’i Belediye Başkan Adayı olarak  görmek istiyor.

“14 MAYIS TÜRKİYE’NİN FABRİKA AYARLARINA DÖNECEĞİ GÜN OLACAK”

Pandemi sürecinde hayatını kaybeden ve ilimizi yasa boğan İYİ Parti Edirne Teşkilat İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı rahmetli babası İbrahim Şahin’e verdiği sözü yerine getirmek ve  yarım kalan hikayeyi tamamlamak için aday olduğunu ifade eden Şahin; “Babama olan sözümü  gerçekleştirmenin onurunu yaşıyorum. Sayın Genel Başkanımıza da şükranlarımı sunuyorum. Benim bir sözüm de Edirneli hemşehrilerimize olacak. Liderimiz Meral Akşener önderliğinde partimizle Edirne’de yeni bir tarih yazmak için canla başla çalışıyoruz. Partimize büyük bir teveccüh ve ilgi var. Bu heyecan ve coşku bizleri mutlu ediyor ve bize daha çok çalışma hevesi veriyor. İnşallah 14 Mayıs akşamı İYİ bir dönemin başlangıcı olacak. Türkiye’nin fabrika ayarlarına döneceği gün olacak” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.