DOLAR 32,5620 0.04%
EURO 35,0560 0.53%
ALTIN 2.428,360,23
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091831-3,83%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Asiltürk için mevlit okutuldu

Asiltürk için mevlit okutuldu

ABONE OL
9 Ekim 2021 11:44
Asiltürk için mevlit okutuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhum Necmettin Erbakan’a en yakın isimlerden olan ve AGD çalışmalarına önem veren ve yakında takip ederek İslam dünyasında ciddi çalışmaları olan Oğuzhan Asiltürk için mevlit okutuldu ve dualarla anıldı.

“DAVA ADAMI BÜYÜĞÜMÜZÜ KAYBETTİK”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, “Geçtiğimiz hafta hem partimizin hocamızdan sonraki liderimiz olan eski bakanımız. Dava adamı, devlet adamı çok değerli büyüğümüzü kaybettik. Allah onunla beraber cümle geçmişlerimize rahmet etsin. Oğuzhan Bey, oevletimize, halkımıza milletimize çok ciddi hizmetleri olmuştur. Çok derinlerde, İslam dünyasında hata batı dünyasında da devletimizin milletimizin geleceğinin daha güvende olması, tehlikelerden korunması adına çok ciddi çalışmaları vardır. Oğuzhan abi dediğiniz zaman aklıma ilk gelen şey, emrolduğun gibi dosdoğru ol bu ayetindeki gibi hep bu ayetti okulunca hep Oğuzhan Abi aklıma gelir. Müminin feraseti vardır, o Allah’ın nuruyla bakar, Feraset demek doğru tespit demektir, onun ferasetinden korkunuz. Bu hadisi de duyduğumda yine Oğuzhan abi aklıma gelir. Yine Refahyol hükümeti kurulmasında ‘Meclisteki çalışmalarım var bunlar çok önemli’ diyerek bakanlığı elinin tersiyle itmiştir. Bir çok insanın peşinden koştuğu bir şeyi istememiştir. Böylede bir insandır. Yakinen iyi biliyorum Oğuzhan abinin beş kuruş parası da yoktur. Sonları en sonunda dağıttı, emekli maaş kartı ve oturduğu evi vardır o kadar. Allahtan rahmet dileriz” dedi.

“TAM BİR DAVA ADAMI ÖRNEĞİ GÖSTERMİŞTİR”

Anadolu Gençlik Derneği Edirne Şubesi Başkanı Abdülhamit İriş de “Oğuzhan Asiltürk, Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız ve aynı zamanda Milli Görüş hareketi liderimizdi. Allah kendisini rahmet eylesin. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta kendisi vefat etmişti. Bizde Anadolu Gençlik Derneği olarak vefatının 7’inci günü münasebetiyle Edirne Eski Camimizde bir Mevlid-i Şerif, teşkilatımız tarafından okunmuş olan hatimlerin ve diğer Kur’an-ı Kerim’lerin surelerinin duasını yapmak için bir araya gelmiş bulunduk. Milli Görüş Hareketinin kurucu lideri merhum Erbakan hocamızın başlangıçtan itibaren hep yanında bulunmuş ve istikametini bozmadan vefatına kadar bu mücadeleyi aşkla, azimle ve kararlılıkla yürütmüştür. Bu noktada gençlere de çok güzel olmuştur. Tam dava adamı örnekliği göstermiştir. Bu münasebetle kedisine cenabı Allahtan Rahmet diliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.