Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde daha önce birlikte yaşadığı kadını ve 6 yaşındaki kızını silahla vurarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan zanlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Karacakılavuz Mahallesi’nde yaşayan H.T. (37) ile kızı E.T.’yi tabancayla öldürüp, aynı silahla intihar girişiminde bulunan M.K. (37), ağır yaralı kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesinde yapılan müdaheleye rağmen kurtarılamadı.
H.T. ile daha önce dini nikahlı olduğu ve birlikte yaşadığı M.K. arasında 12 Temmuz’da henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmıştı. M.K. evin önünde önce T’yi sonra da kızı E.’yi tabancayla öldürüp, aynı silahla intihar girişiminde bulunmuştu.
Ağır yaralanan K., Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
(AA)
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).