DOLAR 32,6119 0.36%
EURO 35,0293 0.2%
ALTIN 2.502,750,75
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20316710,97%
Edirne
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Merkez İlçe Bakkalcı’ya emanet

CHP Merkez İlçe Bakkalcı’ya emanet

ABONE OL
30 Temmuz 2022 11:35
CHP Merkez İlçe Bakkalcı’ya emanet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden Av. Burak Güngörmedi’nin yerine Olcay Bakkalcı atandı. Bakkalcı, CHP’nin yakında sahaya ineceğini belirterek, “mahalle mahalle üyeleri tek tek dolaşarak, ellerini sıkıp gözlerinin içine bakarak onlara merkez ilçe başkanlığımı duyurmak ve onları partiye davet etmek istiyorum” dedi.

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Olcay Bakkalcı, partililerle birebir görüşerek görevini duyuracağını söyledi.

“ÇOK YAKINDA PARTİMİZ START ALACAK, BİZ DE SAHADA OLACAĞIZ”

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı, “Sağlık sorunları nedeniyle görevini bizlere devreden Burak Güngörmedi başkanımıza acil şifalar diliyorum. İyileşerek bir an önce aktif olarak aramızda görmek dileğiyle. Şu an atamam yapıldı. İlk olarak alışılmışın dışında yol izleyerek, posta güvercini denilen sistemlerle, kayıtlı üyelerimizin cep telefonlarına bildiriler gönderilir. Ben bunu bu şekilde değil, mahalle mahalle üyeleri tek tek dolaşarak, ellerini sıkıp gözlerinin içine bakarak onlara merkez ilçe başkanlığımı duyurmak ve onları partiye davet etmek istiyorum. İlk hareketim bu olacak. Ondan sonra belirli görevlendirmeler yapıldıktan sonra daha aktif bir çalışma planıyla sahaya ineceğiz. Çok yakın zamanda da partimiz start alacak. Bizde bu starta uyarak sahada olacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.