DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2032946-2,30%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’den 19 Mayıs çelengi

CHP’den 19 Mayıs çelengi

ABONE OL
20 Mayıs 2022 12:59
CHP’den 19 Mayıs çelengi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Çelengin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır ve Yaver Tetik, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve parti üyeleri katılım gösterdi.

“GENÇLERİN, ÜLKEYİ ATATÜRK IŞIĞINDA KARANLIK SÜREÇTEN ÇIKARACAĞINA EMİNİZ”

Gençlerin ülkeyi Atatürk’ün ışığını takip ederek karanlıktan çıkaracağına emin olduklarını belirten CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı,  “Bağımsızlık ve Özgürlük mücadelemizin meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin 103. Yılında Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olma, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet değerlerine, devrimlerine, bağımsızlığa geleceğine sahip çıkma, Ulusumuzun çağdaş değerlerle donatılmış bütün kalelerini savunma, karanlık zihniyetlerin eğitim, demokrasi, adalet, çağdaşlığa zarar verecek işgallerine ve ülkemizin her karışında önümüze konulan zorluklara göğüs germeye devam edeceğiz. Atatürk, gençliğin önemini ilk kavrayan lider olarak; “Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak.” Diyerek Kurtuluş Savaşının başlangıç tarihi olan 19 Mayıs’ı gençlere armağan etmiştir. Gençlerimizin, ülkemizi, içinden geçtiği karanlık süreçten, Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığını takip ederek ve 19 Mayıs ruhu ile hareket ederek bu karanlık süreçten çıkaracağına eminiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin bu önemli gününde, başta Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor. Bayramımızı kutluyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.