DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2038411-2,30%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’nin mahalle toplantıları başladı

CHP’nin mahalle toplantıları başladı

ABONE OL
21 Ekim 2023 16:45
CHP’nin mahalle toplantıları başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’nın Mahalle Toplantıları başladı.

Karaağaç Mahallesi ile başlayan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’nın Mahalle Toplantıları’na Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Karaağaç Mahalle Muhtarı Agah Korkan, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıya ilişkin açıklamada bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olarak Belediye Başkanımız ile Edirne’mizin güzide semti Karaağaç mahallemizde yerel demokrasiye katkı sağlama ve mahalle sakinlerinin görüşlerini ve çözüm önerilerini duymak ve anlamak için toplantı düzenledik” dedi.

Toplantının, mahallenin geleceği ve ihtiyaçları hakkında vatandaşlar ile iletişim kurma ortamı oluşturduğunu belirten Balkanlı, şunları söyledi; “Mahalle sakinlerimizin, kentsel planlama, altyapı geliştirme, yerel hizmetler ile sorunlarını ve bu konulardaki görüşlerini paylaşmalarına, belediye başkanımızın da bu görüşlere yanıt verme , belediyenin yapmış olduğu hizmetler ve stratejilerini anlattı. Vatandaşlarımız, mahallelerinin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli konuları gündeme getirdiler ve çözüm önerilerini sundular. Belediye Başkanımız da, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına ne kadar duyarlı olduğunu gösterdi. Karaağaç mahallemizin geleceğini şekillendirmek ve ihtiyaçlarına cevap vermek için mahalle sakinlerimizi daha fazla bu tür toplantılara katılmaya ve yerel demokrasiye katkı sağlamaya davet etti. Toplumumuzun çıkarları için birlikte çalışarak, daha güçlü ve daha yaşanabilir bir mahalle yaratacağız. Toplantının düzenlenmesine katkı sağlayan Karaağaç Mahallesi Muhtarı sayın Agah Korkan ve tüm soruları şeffaf bir şekilde içtenlikle cevaplayan Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan’a çok teşekkür ederiz. Birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.