DOLAR 32,4905 0.2%
EURO 34,6105 0.22%
ALTIN 2.500,740,72
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 2043727-0,70%
Edirne
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEVA Partisi 2 yaşında

DEVA Partisi 2 yaşında

ABONE OL
10 Mart 2022 10:02
DEVA Partisi 2 yaşında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Kerem Arda, DEVA Partisi’nin milletin talebiyle kurulduğunu ve seçime hazır olduklarını belirterek, “Demokrasiye geçiş, Sosyal Politikalar, Tarım, Afet Yönetimi, Ekonomi Eylem Planlarımız hazır. Kadrolarımız hazır, çözümlerimiz hazır. Bu pazar seçim olsa DEVA hazır” dedi.

DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Kerem Arda, DEVA Partisi’nin kuruluşunun 2. yıl yıldönümü vesilesiyle parti binasında açıklamada bulundu.

“BU PAZA SEÇİM OLSA DEVA HAZIR”

İki yıl önce partisinin demokrasi ve atılım için, adalet için, eşitlik için, özgürlük için, haksızlıkların son bulması ve yarınlarımızın aydınlık olabilmesi için Ali Babacan’ın öncülüğünde kurulduğunu anlatan Arda, “DEVA Partisi bir ihtiyaç üzerine, milletin talebi ile kurulmuş bir partidir. Ülkemiz kötü yönetiliyor, mevcut yönetimle ve klasik muhalefet anlayışı ile bu kötüye gidişin durması mümkün değil, liyakatsizlik, haksızlık her geçen gün daha da fazla artıyor. İnsanlarımızın dayanacak takati kalmadı. İşte bu sebeple DEVA Partisi, ülkemizin tümünü kucaklayan, yepyeni bir Türkiye tasavvuru ile yola çıkmış, ilkeleri ve değerleri üzerinde yükselen milletimizi bu dar boğazdan çıkaracak olan siyasi partidir. Merkezinde sadece ama sadece insan vardır. Biz bu ülkede yaşayan tek bir insanın dahi yalnız kalmaması ve yoksul olmaması için buradayız. Şimdi dönüp arkamıza baktığımızda iyi ki DEVA Partisi kurulmuş ve bizler iyi ki mensubu olmuşuz diyorum. Peki bu geçen iki yılda neler oldu?  Her şeyden önce siyasetin dilini değiştirdik. Bağırmadan, çağırmadan sakin ve yalın bir dille de siyasetin yapılabileceğini gösterdik. Bağıran, çağıran, hakaret eden ve hatta küfreden anlayışın karşısında durduk. Kavgayla değil diyalogla, tek adam lafı ile değil istişare ve ortak akılla siyaset yapılabileceğini kanıtladık. Yepyeni bir siyaset kültürü ile sadece eleştiren ve şikayet eden muhalefet değil, çözüm odaklı, çözüm önerileri üreten bir muhalefet nasıl olur gösterdik. Güçlendirilmiş parlamenter sistem önerimizi bizimle aynı minvalde düşünen siyasi partiler ile ortak bir şekilde milletimizin takdirine sunduk. Kimse umutsuz olmasın, geleceğe güvenle baksın. DEVA Partisi iktidarında, ilk 90 ve 360 günde uygulanacak eylem planlarımız hazır.  Demokrasiye geçiş, Sosyal Politikalar, Tarım, Afet Yönetimi, Ekonomi Eylem Planlarımız hazır.

Kadrolarımız hazır, çözümlerimiz hazır. Bu pazar seçim olsa DEVA hazır” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.