DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2077342-1,85%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEVA’dan Trakya çıkarması

DEVA’dan Trakya çıkarması

ABONE OL
3 Eylül 2022 11:29
DEVA’dan Trakya çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, beraberinde DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şallıoğlu Edirne’de bir dizi temaslarda bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf ve beraberindeki heyet partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şallıoğlu, DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Kerem Arda ve il teşkilat üyeleri katılım gösterdi.

“TRAKYA ÇIKARMASI

Toplantının açılışında konuşan DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Kerem Arda, partisinin genel merkezince eş zamanlı olarak Trakya çıkarması olarak adlandırılan Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da çalışmalar gerçekleştirileceğini belirterek, “Bu organizasyonlar sebebiyle Ankara’dan gelen konuklarımız var. Sayın Parti kurucularımız ve genel merkez yöneticilerimizle beraber sahada ziyaretlerimiz olacak. Bu sebeple bu organizasyona başlamış bulunuyoruz. Bu basın toplantısını da gerçekleştirerek sesimizi Edirne ve Trakya’ya daha fazla duyurmak istiyoruz”dedi

“TÜM PARTİLER ARASINDA ÜYE SAYISINI EN ÇOK ARTTIRAN PARTİYİZ”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen “Programımız hakkında kısa bir bilgilendirme yapmak isterim. Partimiz kurulalı 30 ay oldu. Şu anda 81 ilde teşkilatımız var. 725 ilçede başkanlarımız var.  Üye sayısını orantısal ve sayısal olarak olarak en çok artıran partiyiz. Mayıs ayı verilerin göre tüm partiler arasında üye sayısını en çok artıran partiyiz. Şu anda üye sayımız 180 bini geçmiş durumda. Parti teşkilatlarımız sürekli olarak halkımızın içinde sorunları dinliyorlar ve bizlere raporluyorlar. Bizde bu planlar doğrultusunda politikalarımızı belirliyoruz. Partimizin eylem planları halkımızdan gelen ve geri dönüşlerinden elde ettiğimiz bilgilerden oluşmakta. Bu güne kadar Türkiye’de 81 vilayetin 79’unda genel başkanımızı misafir ettik. Sadece geçen ay, doğu Anadolu, iç Anadolu, Ege olmak üzere 26 nokta 19 ilde sadece genel başkanımızın programı vardı. Düzenli olarak pazara esnaf ziyaretlerini yapıyoruz. Her hafta bir günden belirliyoruz. Bu gündem üzerinden yapacağımız çalışmalarla vatandaşımızın değişik kesimlerinin sorunlarını anlamaya ve ülke gündemine taşımaya çalışıyoruz”dedi

“İKTİDARA SON DERECE HAZIRLIK BİR ŞEKİLDE YÜRÜYORUZ”

DEVA Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf “Edirne’ye öncesinde de defalarca geldim. Edirne her yerinden tarih fışkıran bir serhat şehri. İki gün Edirne’deyiz. Kalabalık bir gurupla merkezde esnaf ve pazaryeri, yarın da ziynetlerimiz olacak. Vatandaşlarımızla temas edeceğiz. Biz 2,5 yıl önce kurulmuş bir partiyiz. İddialı, iddiası olan ülkeyi yönetmeye talip olan bir partiyiz. Bu açıdan partimizi ve çalışmalarımız vatandaşa anlatmak, iletmek, aynı zamanda vatandaşımızın da taleplerini toplayarak bunları parti politikalarına dönüştürmek üzere yoğun olarak Türkiye’nin dört bir yanında saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malum bu ana akın denen medya bize kapalı. Bu yüzden biz kendimiz çalışmalarımızı, programımızı, iktidara geldiğimizde neler yapacağımızı vatandaşa kendimiz anlatıyoruz. Bu çerçeve de iktidara da son derece hazırlıklı bir şekilde yürüyoruz.  Partimizin her alandaki eylem planlarını hazırladık. İlk eylem planımız tarım., vatandaşımızın tarımda yaşadığı sorunlar. Ülkemizin gelecekteki tarım politikaları nasıl olmalı. Bununla ilgili kapsamlı bir çalışma yürüttük. Daha sonra sosyal politikalar. Sosyal devlet olmak nedir? Sosyal devlet vatandaşlar için neler yapılmalı? Yapılanlar ve yapılanların değerlendirilmesi., daha sonra hukuk alanında yargı alanında yapılmış çalışmalar var. Bu eylem planlarının tamamı 22 tane olacak. Eylem planlarımız tabiki politikalarımızı içeriyor ama nihai, kesinleşmiş şeyler değil. Ucu açık. Bu saha çalışmalarımızdan gelecek talepler ve ülkenin konjonktürünü içine alacak şekilde geliştirilmeye ve içine alacak şekilde açık ve müsait planlar.  Bugünde Edirne’de bu çalışmayı yapacağız. Edirne ticaret ama aynı zamanda tarım faaliyetlerini de yaşandığı bir şehir. Tabiki transit yol güzergahında bununda getirdiği avantajlar ve sıkıntılar var. Bütün bunları vatandaşlarımızla görüşeceğiz” diye noktaladı.

Açıklamaların ardından DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kavaf ve beraberindeki heyet kentteki esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.