DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2051346-2,14%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hür Düşünce Hareketi Edirne Temsilciliğini açtı

Hür Düşünce Hareketi Edirne Temsilciliğini açtı

ABONE OL
27 Mayıs 2022 11:02
Hür Düşünce Hareketi Edirne Temsilciliğini açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hür Düşünce Hareketi Edirne İl Temsilciliği, Hür Düşünce Hareketi Genel Başkanı Süleyman Aksoy ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın katılımı ile açıldı.

İl Temsilciliğini Demokrat Parti eski İl Başkanı İbrahim Özyılmaz’ın yapacağı, Hür Düşünce Hareketi’nin Edirne İl Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı. Açılışa; Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Hür Düşünce Hareketi Genel Başkanı Süleyman Aksoy, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, Hür Düşünce Hareketi Edirne İl Temsilcisi İbrahim Özyılmaz ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi katıldı.

“HÜR DÜŞÜNCE HAREKETİ OLARAK MİLLET İTTİFAKI VE ONUN ADAYININ 13. CUMHURBAŞKANI OLMASINI İSTİYORUZ”

Açılışta konuşan Hür Düşünce Hareketi Genel Başkanı Süleyman Aksoy, Hür Düşünce Hareketi’nin fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir Türkiye hayali ile kurulmuş, memleket meselelerine duyarlı, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete sahip çıkan değerleriyle yasaksız, fikirlerini hür bir ortamda sergilendiği STK olduğunu belirterek, “Hür Düşünce Hareketi karnı tok, sırtı pek insanların Türkiye’sini özlemektedir. Hür Düşünce Hareketi vatandaşın birinci sınıf muamele gördüğü Türkiye arzu etmektedir. Hür Düşünce Hareketi yoksulun, fakirin, fukaranın haklarının korunduğu bir Türkiye hayal etmektedir. Hür Düşünce Hareketi gençlerinin umutla baktığı, yaşlılarının gururla yaşadığı bir Türkiye hayal etmektedir. Bu hayallerimizi gerçekleştirmek için Hür Düşünce Hareketi Edirne Temsilciliğimizi değerli başkanım İbrahim Özyılmaz ile birlikte açıyoruz. Biz Atatürk’ün Cumhuriyeti’nin savunucusuyuz. Önümüzdeki seçimde Millet İttifakı ve onun adayının 13. Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Temsilciliğimizin milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

“ATATÜRK’ÜN OLDUĞU HER POZİTİF KONUDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da “İçinde Atatürk olan her pozitif konuda hem belediye başkanı olarak hem de vatandaş Recep Gürkan olarak hayatım boyunca oldum, hayatım boyunca da olmaya devam edeceğim. Hayırlı olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.