DOLAR 32,6027 0.37%
EURO 34,8015 0.05%
ALTIN 2.501,370,70
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20346281,72%
Edirne
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Partililer sertifikalandı

İYİ Partililer sertifikalandı

ABONE OL
13 Kasım 2021 22:33
İYİ Partililer sertifikalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Semineri’nde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener imzalı ‘Teşkilat İçi Eğitim Seminerine Katılım Sertifikası’ almaya hak kazanan partililere takdim edildi. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Marmara Bölgesi’nde yetiştirilen tüm Türkiye’de parti politikalarını seminer olarak verebilecek 25 kişiden 3’ünün İYİ Parti Edirne İl Yönetimi Divan Başkanlığı’ndan olduğunu da belirtti. Partiye üye katılımı için kendilerine hedef koyduklarını aktaran Başkan Demir, Edirne seçmeninin yüzde 10’u kadar üye katılımı için mücadele vereceklerini aktardı.

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir “Partimizin başkanlık divanında siyaset akademimiz var. Siyaset akademisinin başkanı Pof. Dr. Mehmet Akalın. Aslen Uzunköprülü, kendisi listeden düşürülen birinci sıra milletvekili adayımızdı. Genel başkanımız ona siyaset akademisi başkanlığını verdi. Türkiye genelinde partimizin politikalarını, eğitim seminerleri vererek partililerimize anlatmaya çalışıyor. Edirne’ye de 90 arkadaşımızın katılmış olduğu siyaset akademisi eğitim semineri oldu. Bu eğitim semineri1 gün sürdü. Eğitim seminerine katılan arkadaşlarımıza da genel başkanımızın ve siyaset akademisi başkanımızın imzasıyla birer tane sertifika gönderdiler. Dün o sertifikaları arkadaşlarımıza takdim ettik. Dün aynı zamanda ikinci bölge başkanımız ve teşkilat başkanımız Ayhan Bölükbaşı buradaydı, toplantımıza da katıldı. Ayhan Bölükbaşı başkanımızın elinden sertifikaları dağıttık. Siyaset akademisi partimizin üniversitesi. Burada her bölgeden projeler ve sıkıntılar siyaset akademisinde bulundu, parti politikası haline getirildi. Ondan sonra taşra teşkilatlarına parti politikası olarak iletildi. Edirne yapmış olduğumuz eğitim semineri bu noktadaydı. Türkiye genelinde bu çalışmaları siyaset akademisi yapıyor. İlkini Edirne’de yaptı arkadaşlarımıza da sertifikaları bu vesileyle vermiş olduk” dedi.

EDİRNE’DEN 3 PARTİLİMİZ TÜM TÜRKİYE’DE PARTİ POLİTİKALARIMIZ İÇİN SEMİNER VERECEK”

Edirne İl Yönetimi Divan Başkanlığı’ndan üç ismin Türkiye çapında seminer verecek düzeye geldiklerini paylaşan Demir “Marmara Bölgesi’nde eğitimci yetiştiriliyor. Siyaset akademisi, İstanbul’da eğitim semineri verdi. Marmara Bölgesi’nde 25 kişi eğitim verebilecek düzeyde partililerimizi yetiştirdiler.  Bunların 3 tanesi de Edirne’de ikamet eden partilimiz Tarık Aldeniz, Bahar Yuknü, Zehra Balcı arkadaşlarımız Türkiye genlinde eğitim semineri verebilecek konuma geldiler. Onlarda Türkiye genelinde dolaşıp partilerimizin politikalarını anlatacak duruma geldiler. Görev verildiğinde arkadaşlarımız her an hazır. Türkiye’nin her yerinde eğitim semineri verebilecek duruma gelmiş arkadaşlarımız. 90 arkadaşımızda seminere katılma sertifikası aldılar” dedi.

“EDİRNE SEÇMENİNİN YÜZDE 10’U KADAR ÜYE KAZANMAYI HEDEFLİYORUZ”

Partilerine üye katılımı için hedef oluşturduklarını aktaran Başkan Demir “Partimiz çok ciddi şekilde yükseliyor. Bu yükselişin Edirne’de daha da hissedilmesi lazım. Üye sayımız artıyor. Bir hedef koyduk kendimize. Edirne seçmeninin yüzde 10’u kadar en az üye kaydetmemiz lazım. Şu anda o hedefe doğru ilerliyoruz” şeklinde sözlerine yer verdi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.