DOLAR 32,5086 -0.11%
EURO 34,9791 0.38%
ALTIN 2.429,340,27
BIST 9.816,900,98%
BITCOIN 2065801-4,25%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meclis üyeliğinden istifa etti

Meclis üyeliğinden istifa etti

ABONE OL
22 Aralık 2021 11:21
Meclis üyeliğinden istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Meclis Üyesi Av. Kerim Kazan, iş yoğunluğu nedeniyle yeterince verim veremediğini düşünerek belediye meclis üyeliğinden istifa etti. İstifasını teslim eden Kerim Kazan’dan boşalan koltuğa ise İlçe Seçim Kurulu’nun belirleyeceği isme göre mevzuat gereği AK Parti yedek listesinde 1’inci sırada yer alan MHP’li Ethem Torozlar’ın gelmesi bekleniyor. Konu ile ilgili MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan’da istifayı öğrendiklerini ve AK Parti yedek listesinde 1’inci sırada yer alan MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ethem Torozlar’ın geleceğini duyurdu.

“MECLİSTE DAHA AKTİF ARKADAŞLAR OLMASI İÇİN İSTİFA ETTİM”

AK Parti Edirne Belediye Meclis Üyesi Av. Kerim Kazan, “İş Yoğunluğum nedeniyle meclis çalışmalarına katılamadığımdan, faydalı olamadığımı düşündüğümden, daha aktif zaman ayıracak arkadaşların mecliste olması daha yararlı olacağından istifa ettim” dedi.

“MEVZUAT GEREĞİ ETHEM TOROZLAR’IN KOLTUĞA OTURMASINI BEKLİYORUZ”

Ak Parti belediye meclis üyeliğinden istifa sonrası MHP’den Ethem Torozlar’ı beklediklerini kaydeden MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Aldığım bilgiye göre Ak Parti Edirne Belediye Meclis üyesi Av. Kerim Kazan belediye meclis üyeliğinden istifa etmiştir. Hayırlısı olsun. İnşallah istifası sonrası sağlıklı huzurlu şekilde yaşamını devam ettirir. Burada belediye meclis üyeliğinde bir boşluk oluyor. O boşalan koltuğa Milliyetçi Hareket Partisi üyemiz olan 31 Mart seçimlerinde Ak Parti listesinden 1.sırada yedekte olan Sayın Ethem Torozlar’ın mevzuat gereği o koltuğa geçmesini bekliyoruz. Arkadaşımızda MHP ve Ülkücü camiayı, diğer belediye meclis üyelerimiz Sayın İsmail Demirhan ve Sayın Halil Çavuş gibi güzel hizmetler sunar. Edirne Halkımız için ne gerekiyorsa 3 arkadaşımız üzerine düşen ne ise fazlası ile yapacaklarına inanıyorum. Bu 3 arkadaşımız çok değerli insanlar. İleriki günlerde de belediye meclis kuracağımıza inanıyorum” dedi.

“BELEDİYE MECLİSİNDE 3 MHP’Lİ”

Yedek listede 1’inci sırada yer alan Torozlar’ın başarılı olacağına inandığını belirten Tercan, “Ethem Torozlar kardeşimiz MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu başkan yardımcısı. İyi bir kardeşimiz. Edirne’de esnaftır. Herkes sever, sayar, o da büyüklerini sayar küçüklerini sever. Başarılı işler çıkaracağına inanıyorum. MHP’nin Edirne Belediyesi’nde 3.belediye meclisi üyesi olarak göreve gelmesi sonrası kendisine hayırlı olsun diyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.