DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.301,571,07
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22930743,55%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mente, “Hem mecliste hem iktidarda olacağız”

Mente, “Hem mecliste hem iktidarda olacağız”

ABONE OL
28 Eylül 2022 10:33
Mente, “Hem mecliste hem iktidarda olacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi (GP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Edirne’ye geldi. Mente, ülkemizde idari ve ekonomik kriz yaşadığını öne sürerek, yeni dönemde Gelecek Partisi’nin hem mecliste hem iktidarda olacağını belirtti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, partisinin yeni atanan Edirne İl Başkanı Av. Erman Özverim ve beraberindeki partililer Edirne’de bir dizi ziyarette bulundu.

“TÜRKİYE İDARİ VE EKONOMİK KRİZİ AYNI ANDA YAŞIYOR”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ziyaret öncesi açıklamada bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente, “Gelecek Partisi heyeti olarak bugün Edirne’de bir dizi ziyareti gerçekleştiriyoruz. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Türkiye’nin 17 bölgesinde illerimizi ziyaret ediyorlar. Gittiğimiz her yerde teşkilatlarımızla buluşuyoruz. Seçime hazırlık durumlarımızı değerlendiriyoruz. Aynı şekilde mutlaka yerel basınla görüşüyoruz. Partimizin fikirlerini çeşitli konuların bakışlarını kamuoyuna aktarıyoruz. Akabinde mutlaka o ilde sivil toplum kuruluşlarıyla yerel yönetimlerle ve seçmenlerle görüşüyoruz. Bugün Edirne’deyiz. Edirne’de biz il başkanımız atamış bulunuyoruz. İl başkanımız şu anda yönetimini oluşturuyor. İnşallah kongreye genel başkanımız da buraya gelecek. Bugün belediye başkanımıza bir ziyarette bulunacağız. Ticaret ve Sanayi Odasıyla görüşmemiz var. Yine Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi’yle görüştük. Ayrıca esnaf ziyaretleri yaptık.  Şunu söylemek istiyoruz, Türkiye’nin her tarafında. Büyük bir değişim talebi var. Türkiye büyük bir idari krizi ve büyük bir ekonomik krizi aynı anda yaşıyor.  Bunun sebepleri arkasındaki hukuksuzluk arkasındaki kayırmacılık Türkiye buradan ortak akılla Türkiye’yi kamplaştırmayan bir yaklaşımla çıkacak. Umutluyuz. Partimiz de inşallah yeni dönemde hem mecliste olacak, hem iktidarda olacak” şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından GP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente ve beraberindeki heyet Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.