DOLAR 32,3757 0.16%
EURO 34,9864 -0.29%
ALTIN 2.325,000,25
BIST 9.066,80-0,14%
BITCOIN 2263885-0,80%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP sıkıntıları raporladı

MHP sıkıntıları raporladı

ABONE OL
27 Aralık 2021 10:44
MHP sıkıntıları raporladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, esnaf, çiftçi ve köylünün sıkıntılarını raporlayıp genel merkeze götüreceklerini ifade ederken, CHP ve yanında yer alan partileri ise topa tuttu.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı açıklamada halkın kendilerini gittikleri her yerde ilgi ile karşıladığını belirterek, tüm kesimlerin sorunları için özel analiz raporları hazırlayarak MHP Genel Merkez’ine ulaştıracaklarını kaydetti.

 “TÜM KESİMLERİN SIKINTILARINI RAPORLADIK, GENEL MERKEZE GÖTÜRECEĞİZ”

Sahaya inerek halkın sorunlarını dinlediklerini ve bu sıkıntı ve sorunları raporlayarak başta Devlet Bahçeli olmak üzere Genel Merkez’e ulaştıracaklarını belirten MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan “Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı olarak esnafımızı geziyoruz, çiftçimizi ziyaret, köylümüzü ziyaret ediyoruz. Onların dertler ve sıkıntıları ile ciddi manada ilgileniyoruz. Bu konuda yapmış olduğumuz analiz raporlarımız burada. Milliyetçi Hareket Partisi olarak esnafımızın da, köylümüzün de her kesimin yanındayız. Onların sesiyiz, onların kulağıyız, onların kalbiyiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak hep mağdurların yanında olmuş partiyiz. Bu nedenle her gittiğimiz yerde de samimiyetle söylüyorum bize ciddi manada ilgi olduğunu görüyorum. Çok kalabalık şekilde karşılanıyoruz. Halkımız şunu diyor; ‘bizim Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı’na sonsuz güvenimiz var. Ülkücü söz verdimi yerine getirir’. Bizde bu insanlarımızın sıkıntılarını, dertlerine kulak verdik ve raporladık. Genel başkanımıza götüreceğim, grup başkanvekilimize götüreceğim, Genel Başkan Yardımcımıza, bir de teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımıza bu raporları sunacağız. Milletvekillerimiz zaten bütçe görüşmelerinde her kesimin sıkıntısını dile getirmiştir. Bizde Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Teşkilatı olarak onlarla aynı paralelde basın açıklamalarımızı veriyoruz. Ses getiriyoruz” dedi.

“ASGARİ ÜCRET ÇALIŞANLARI MUTLU ETMİŞTİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışan, memur, emekli kesim için açıklamalarının herkesi rahatlattığını ve asgari ücretin artışından herkesin memnun olduğunu kaydeden Tercan “Hükümetimiz çok şükür asgari ücrette ciddi artış yapmıştır. 50 yılda olmayan bir meseleyi gündeme getirmiştir. Yüzde 50’den fazla artış yaparak 4 bin 250 lira artış yapmıştır. Buda asgari ücretle çalışanları mutlu etmiştir. Cumhurbaşkanı emekli, çalışan, memurlarla ilgili ciddi manada konuşmaları olmuştur. Herkesin gönlüne kalbine su serpmiştir” dedi.

“CHP HİÇBİR ZAMAN İKTİDARA GELEMEYECEKTİR”

Cumhur İttifakı olarak 2023 seçimlerinden zaferle çıkacaklarını, muhalefetin ise terör gruplarıyla iş birliği yaptığını öne süren ve amaçlarının sadece hükümetten AK Parti’nin gitmesi olduğunu kaydeden Tercan, “Muhalefet ne yaparsa yapsın, kafasını nereye vurursa vursun Cumhur İttifakı 2023 yılında da zaferle çıkacaktır. Muhalefetin derdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ülkemiz ne olursa olsun diyen bir zihniyettir. Biz onlara o mutluluğu yaşatmayacağız. Cumhur ittifakı olarak da üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yerine getirmek için mücadele veriyoruz. Her yere de gidiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi demek terör demek, Cumhuriyet Halk Partisi demek PKK demek, Cumhuriyet Halk Partisi demek HDP demek, Cumhuriyet Halk Partisi demek bu ülkeyi bölüp parçalamak isteyen terör örgütleri ile iş birliği yapan siyasi partidir. Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir zaman iktidara gelemeyecektir. Çünkü beddualıdır. 50-70 yıldır bu ülke bunlara hiçbir zaman fırsat vermemiştir. İktidara da getirmemiştir. Bu nedenle Türk Milleti kimin ne yapacağına, kimin nasıl çalışıp bu ülke için neler yapacağını çok iyi biliyor. 2023’te de Cumhuriyet Halk Partisi ve onunla beraber hareket eden yavru muhalefetti de sandığa gömecektir. İleriki dönemde de hükümetimiz Cumhur İttifakı olarak çiftçimizi, köylümüzü müthiş şekilde mutlu edecektir. Analiz raporlarımızı da götüreceğiz. Kendi partimizde görüşerek gereken ne ise yapıyor. Milletimiz rahat olsun. Hiçbir zaman küresel güçlere de fırsat vermeyeceğiz. Muhalefete de fırsat vermeyeceğiz” dedi.

“KILIÇDAROĞLU SALLAYI SALLAYIP DURUYOR, PROJE SUN BİLELİM””

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çözüm söylemlerine tepki göstererek proje sunmasını isteyen Tercan, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu sallayıp sallayıp duruyor. Emekliye şunu vereceğim, kadınlara şunu vereceğim, memura şunu vereceğim. Kardeşim bir de proje sun nasıl vereceksin bilelim. Bunların derdi, amacı Ak Parti Hükümeti gitsin ne olursa olsun zihniyetidir. Bunların milletvekilleri PKK’nın mezarına çiçek koyan, PKK’lı teröristlerin cenazesine giden vekiller. Adalet Bakanlığı sitesine girin tüm CHP vekilleri ülkemizi bölüp parçalayan ne kadar terörist varsa onları ziyaret eden milletvekilleri. Burada terörist başı Selahattin Demirtaş var, 828 kişinin katili olan bir insan. Bu insanı burada ziyaret etmeyen kalmamıştır.  Onun için biz Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camia olarak Cumhur İttifakı’na sonuna kadar destek veriyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da tekrar 2023 yılında Cumhurbaşkanlığı’nı yapmak için, güçlü Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmesi içinde yoğun çalışma içindeyiz. İnşallah başarılı olup bunlara fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.