DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20778373,15%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP’den salgınla mücadeleye destek

MHP’den salgınla mücadeleye destek

ABONE OL
20 Nisan 2021 12:24
MHP’den salgınla mücadeleye destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın illere göre haftalık vaka haritasında Trakya Bölgesi’ndeki devam eden yükseliş konusunda değerlendirmede bulundu.

Fahrettin Koca’nın açıkladığı tabloda Edirne 590,05, Kırklareli 830,44, Tekirdağ 747,13 ile Türkiye genelinde vaka haritasında Trakya Bölgesi dikkat çeken bölge olarak görüldü. Yaşanılan artış sebebiyle MHP Teşkilatı olarak üyelere mesaj göndererek uyardıklarını dile getiren Başkan Zakir Tercan, salgın illetinden kurtulmak için sonuna kadar mücadele vereceklerini kaydetti.

“TÜM TEŞKİLATİMİZLA VATANDAŞLARIMIZI UYARIYORUZ”

İllere göre haftalık vaka haritasında Edirne’de başta olmak üzere Trakya Bölgesi’nde ki artışın farkında olduklarını ve tüm MHP teşkilatı olarak vatandaşları uyarmak ve pandemi ile mücadele için çalışmalarını sıkılaştırdıklarını kaydeden MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan “Koronavirüse karşı duyarlı hareket edilmesi lazım. Devletimizin, Cumhurbaşkanımızın, Sağlık Bakanımızın vermiş olduğu mesajların iyi algılanması lazım. Bu koronavirüs illeti ülkemizden gitmediği zaman çok büyük sıkıntılar çekeceğimiz bir gerçek. Şu anda da çekiyoruz. Edirne’de esnafımız Edirne’mizin ekonomi gücüdür. Eğer vatandaşımız bu koronavirüsün gidişatını engellemezse, sosyal mesafeye dikkat etmezlerse, maske takmazlarsa, temizliğe riayet etmedikleri takdirde Edirne’mizde diğer illerde olduğu gibi ciddi manada bu koronavirüs konusunda sıkıntı çekeceğimiz bir gerçek. Onun için Sayın Valimiz de bizlerle sürekli görüşerek, Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımız, kadın kollarımız hepimiz bu konuda ciddi manada duyarlı olarak vatandaşlara iletmeleri için üyelerimize bu konuda mesaj çekiyoruz. Ben bu buradan sizin vesilenizle vatandaşlara seslenmek istiyorum: Koronavirüs illeti gidene kadar sağlıklı hareket edelim, devletimizin uyarılarına dikkate alalım. Valimizin uyarılarını dikkate alalım. Sağlık Bakanlığımızın vermiş olduğu mesajları iyi algılayalım ve temizliğe, maskeye, sosyal mesafeye dikkat edelim” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.