DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2074828-1,51%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nazlıaka, “Cumhur ittifakı mum gibi eriyor”

Nazlıaka, “Cumhur ittifakı mum gibi eriyor”

ABONE OL
11 Haziran 2022 11:37
Nazlıaka, “Cumhur ittifakı mum gibi eriyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Edirne’ye gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Cumhur ittifakı her geçen gün mum gibi eridiğini öne sürerek, “Bu düzeni değiştirmek bize düşüyor, bunu da hep beraber yapacağız. Örgütlü gücümüzle yapacağız. Omuz omuza dayanışarak yapacağız” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Edirne’ye bir ziyarette bulundu. CHP Edirne İl Başkanlığı’nda kadınlarla bir araya geldi.

“CUMHUR İTTİFAKI MUM GİBİ ERİYOR”

Her gün Türkiye’yi karış karış gezdiklerini belirten CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, “Türkiye kazan biz kepçe diyoruz. Her yere gidiyoruz, gittiğimiz her yerde birçok farklı kesimden partimize büyük teveccüh olduğunu görüyoruz. Anket sonuçları da bunu gösteriyor. Anket firmaları da kendisine para ödeyen partilere daha yüksek oy oranı çıkartmak üzere bu işi gerektiği kadar şeffaf ve hesap verebilir şekilde yapmıyor. Etik olarak doğru yapmıyor. Tüm anket firmalarının sonuçlarının ortalamasını aldığımız bir havuz sistemi de oluşturduk. Her hafta o havuzdan gelen verilere bakıyoruz. Bu verilerde şunu çok net görüyoruz. Cumhur ittifakı her geçen gün mum gibi eriyor. Bizim ittifakımız ise her geçen gün oylarını yükseltiyor. Kararsızlar partisi diyeceğimiz özellikle Cumhur İttifakı’ndan kopmuş olan ve şu an henüz nereye oy vereceğini karar verememiş olan ya da siyasetten umudunu yitirdiği için A partisi gidip B partisi gelse de ben zaten ezilmişim, ben kimsenin umurunda değilim, hayatımda ne değişecek diyenler var. Onun için bizlere düşen örgütlü mücadeleyi büyüterek, kapı kapı dolaşıp özellikle bu kararsız kesime partilerimizin politikalarını projelerini anlatmak olmalıdır. Çünkü o kadar uzun zamandır iktidara hazırız ki her konu da söyleyecek sözümüz, projemiz var. AK Parti ise tükenmiş halde sözlerinin hiçbir karşılığı kalmadı. Ekonomi ile ilgili olarak sürekli yeni modelden bahsediyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar halk kendi yaşadığına, satın alma gücünün ne kadar zayıfladığına bakıyor. İşte o yüzden bu düzeni değiştirmek bize düşüyor, bunu da hep beraber yapacağız. Örgütlü gücümüzle yapacağız. Omuz omuza dayanışarak yapacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.