DOLAR 32,2766 -0.28%
EURO 34,8705 -0.05%
ALTIN 2.401,520,35
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20724531,11%
Edirne
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi’nden Sabuni Mahallesi ziyareti

Saadet Partisi’nden Sabuni Mahallesi ziyareti

ABONE OL
11 Ağustos 2023 10:37
Saadet Partisi’nden Sabuni Mahallesi ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Komisyonu, “Mahalle Sorunlarının Yerinde Tespiti” çalışması kapsamında Sabuni Mahalle Muhtarı Aykut Yaman’ı ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Komisyonunun “Mahalle Sorunlarının Yerinde Tespiti” çalışması kapsamında Sabuni Mahalle Muhtarı Aykut Yaman’ı ziyaret eden Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Başkanı Tezcan Karakütük; “Özellikle cuma, cumartesi ve pazar günleri Bulgaristan’dan alışveriş yapmak için turistleri taşıyan tur otobüsleri ve özel araçlar kentte trafik sorunun yaşanmasına neden oluyor. Trafik sıkışıklığı bir yana, zaman zaman maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar da meydana geliyor. Olin kavşağından Ziraat Bankası’na kadar olan bölümde en az iki üç tane üst geçit ve battı çıktı tünellerle araç trafiğini rahatlatmak lazım. Edirne’de sıkıntı her geçen gün daha da büyüyor. Kilit noktalarda daha fazla trafik polisi görevlendirilmeli. Bu yapılmadığı ya da uzmanların görüşleri doğrultusunda başkaca önlemler alınmadığı takdirde sıkıntılar büyüyerek artacak gibi görünüyor.” dedi.

Muhtar ziyaretinden sonra mahalle esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını da dinleyen Tezcan, “Sözde IMF’den kurtulduk diye algı politikası uygulayanlar, IMF’den daha beter, daha acı reçeteler uyguluyorlar. Uyguladıkları yanlış ve verimsiz politikaların bütün yükünü de dar gelirlinin sırtına yükleyerek.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.