DOLAR 32,2187 -0.08%
EURO 34,6531 -0.1%
ALTIN 2.394,870,08
BIST 10.231,45-0,16%
BITCOIN 1964738-2,55%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet’ten mahalle sorunlarına yerinde tespit

Saadet’ten mahalle sorunlarına yerinde tespit

ABONE OL
28 Temmuz 2023 10:49
Saadet’ten mahalle sorunlarına yerinde tespit
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Mahalli İdareler Komisyonu, “Mahalle Sorunlarının Yerinde Tespiti” çalışması kapsamında Medresealibey Mahalle Muhtarı Nesrin Günay’ı ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Komisyonunun “Mahalle Sorunlarının Yerinde Tespiti” çalışması kapsamında Medresealibey Mahalle Muhtarı Nesrin Günay’ı ziyaret eden Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Başkanı Tezcan Karakütük, “Her biri milletimizin birer ferdi olan ve demokrasinin bir gereği olarak bizzat vatandaşlar tarafından seçilen muhtarlarımız, görev yaptıkları köylerdeki ve mahallelerdeki sorunların çözümü, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi yolunda önemli birer hizmet noktasıdır. Muhtarlarımız vatandaşın her türlü sorununun çözümünde ve taleplerin yerine getirilmesinde açık kapı görevi üstlenmektedir. Sorunlarının çözüme kavuşturulmasında özveri ile görev yaparak, devletimizin gören gözü, vatandaşlarımıza dokunan sıcak eli haline gelmiştir. Köy ve mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit ederek, hizmet sunma hususunda emek sarf eden tüm muhtarımıza, ortaya koydukları özverili hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye’deki muhtarlık sistemi dünyaya örnek bir sistemdir. Dünyada bu şekilde köyünde ve mahallesinde hem muhtarıyla hem ihtiyar heyetiyle demokrasiyi en güçlü şekilde yansıtabilen yegâne ülke Türkiye’dir” şeklinde konuştu.

Ziyarette, Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Komisyonu üyeleri, yolların bozukluğu, çöplerin toplanmaması, başıboş sokak köpekleri ve sivrisinek gibi sıkıntıların tespit etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.