DOLAR 32,5980 0.36%
EURO 34,7062 -0.16%
ALTIN 2.521,331,50
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1990198-0,66%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SOL Parti’den birliktelik çağrısı

SOL Parti’den birliktelik çağrısı

ABONE OL
13 Aralık 2022 10:50
SOL Parti’den birliktelik çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SOL Parti Edirne İl Başkanı Nazım Türkoğlu, seçimlere 25 hafta kaldığını belirterek, “Bu felaket rejimine son vermek artık bir hayat memat meselesi haline gelmiştir. Bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyor, bunun için enerjimizi, aklımızı ve gücümüzü birleştirerek; hepimize umut olacak ve bütün zorlukları aşabilecek bir toplumsal seferberliği birlikte yaratmaya çağırıyoruz” dedi.

SOL Parti Edirne İl Başkanı Nazım Türkoğlu, düzenlediği basın toplantısında “3 Kasım 2002, yirmi yıllık AKP karanlığının başladığı ilk gündü. Ülkemiz bu yirmi yılın sonunda başta ekonomi olmak üzere, adalet sistemi ve toplumsal yapısı ve ahlaki değerleriyle bütün alanlarda büyük bir çöküşün içinde” dedi.

Birliktelik çağrısı yapan Türkoğlu, “Bu felaket rejimine son vermek artık bir hayat memat meselesi haline gelmiştir. Bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyor, bunun için enerjimizi, aklımızı ve gücümüzü birleştirerek; hepimize umut olacak ve bütün zorlukları aşabilecek bir toplumsal seferberliği birlikte yaratmaya çağırıyoruz. Kazanmak için harekete geçelim. AKP iktidarına karşı hiçbir yanılsamaya kapılmadan verdiğimiz 20 yıllık mücadelemizin onuruyla, bugün de rejimi yenme sorumluluğuyla mücadele ediyoruz. Rejimin oylanacağı bir referandum niteliği kazanmış seçimlerde eğer muhalefet büyük hatalar yapmazsa iktidarın kazanması mümkün görünmüyor” dedi.

Seçimlere 25 hafta kaldığını, kazanmak için kenetleneceklerini belirten Türkoğlu, “Haziran 2023’e bugünden itibaren yaklaşık 25 hafta var. Seçimlere kadar her gün, her an kazanmak için kenetleneceğiz, birlikte çalışacağız. Oyunlarını bozacak, sansürlerini aşacak, baskılarını boşa düşürecek yolları birlikte bulacağız. Atları çaldırmayacak, trafolara kedi sokmayacak, hileleri boşa çıkaracak seçim güvenliği ittifakını her mahallede, her sandıkta kuracağız. Elbet en güzel hükmü sonunda biz vereceğiz. Onlar kaybedecek biz kazanacağız. Haydi sen de güç ver, hep birlikte bu kötülük imparatorluğuna son verelim.  Onları hak ettiği yere tarihin çöplüğüne gönderelim.  Ülkemizin tüm aydınlarını, ilericilerini, demokratlarını, emekçilerini, yurtseverlerini kazanma iradesi etrafında birleşmeye, ortak akıl ve sorumluluk buluşmalarında inisiyatif almaya çağırıyoruz” dedi.

Türkoğlu, ayrıca kampanyaları kapsamında 13 Aralık Salı (bugün) günü saat 14:00’te PTT önünde açıklama yapacaklarını ve hazırladıkları bildirileri halka dağıtacaklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.