DOLAR 32,4339 0.22%
EURO 34,8375 0.11%
ALTIN 2.399,090,11
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19251863,25%
Edirne
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “En az 2 milletvekili çıkaracağız”

Tercan, “En az 2 milletvekili çıkaracağız”

ABONE OL
12 Nisan 2023 10:03
Tercan, “En az 2 milletvekili çıkaracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili erken genel seçimleri nedeniyle MHP Edirne İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Parti il binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, partisinin 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandığını söyledi.

Adayları Ali Özer, Ayvaz Yalaza, Hatice Ser ve Hülya Balkan’ın toplum nezdinde ciddi manada itibar gördüğünü ve sevildiğini belirten Tercan, adaylarının temiz, düzgün, terbiyeli ve Edirne aşığı olduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarında dedikodu ve sıkıntı olmadığını söyleyerek en iyi adaylarının kendilerinde olduğunu kaydeden Başkan Tercan, seçimde en az 2 milletvekili çıkaracaklarına inandıklarını ifade etti.

“EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ” Milliyetçi Hareket Partisi çok iddialı bir şekilde seçimlere hazırlanmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi. İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte. Hummalı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. En büyük arzumuz isteğimiz Edirne’den Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili çıkarmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi çok iddialı bir şekilde bu seçimlere hazırlanmış ve neticeye gitmek istiyor. Tabii en büyük arzularından bir tanesi de Cumhur İttifakı’nın ipi göğüslemesi zafere ulaşmasıdır. Biz çok iddialı bir şekilde şunu söylüyoruz, Edirne’de biz Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü camia inşallah 2 tane milletvekili çıkaracağız. İddialı bir şekilde konuşuyoruz çünkü toplum nezdinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin 4 tane milletvekili adayı toplum nezdinde ciddi manada itibar görüyor, seviliyor sayılıyor. Bunları biz görüyoruz. Çünkü adaylarımız pırıl pırıl, çok şükür Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü camiada aday konusunda bir sıkıntımız, bir dedikodu, bir fitne yoktur. Çünkü en iyi aday Şu anda bizim adaylarımızdır, sütte leke var, adaylarımızda yoktur. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayları derlidir, topludur,  temizdir, düzgündür, terbiyeli ve  saygılıdır. Edirne aşığı Edirne sevdalı, Edirne’nin evlatlarıdır. Bu nedenle biz Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü camia olarak çok iddialıyız. En az 2 milletvekili çıkaracağımızı da buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

“ONUR VE GURUR DUYUYORUM”

MHP Edirne 4.sıra Milletvekili adayı Hülya Balkan “ Bu davada bizleri bu onurlu göreve layık gören saygıdeğer genel başkanımız çok Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye çok teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi dördüncü sıra milletvekili adayı olarak Serhat şehri Edirne’mize hizmet için halkımızın desteğine talibim. Partimizin birçok kademelerinde görev yapmaktan onur ve mutluluğunu yaşadım. Aynı zamanda bu davada inandığım, güvendiğim insanlarla yürümekten gurur ve onur duyuyorum. Edirne’mize ülkücü camiaya hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah saygılar sunuyorum” dedi.

“EDİRNE HALKIMIZIN DESTEKLERİNE TALİBİM”

MHP Edirne 3’üncü sıra milletvekili adayı Hatice Ser, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi üçüncü sıra milletvekili adayı olarak Serhat şehri Edirne’mizi Edirne halkımıza hizmet için desteklerine talibim. En içten en samimi duygu ve düşüncelerle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun. Tanrı Türkü korusun ne mutlu Türküm diyene” diye konuştu

“SERHAT BOYLARINDAN DESTAN YAZACAĞIZ”

MHP Edirne 2’inci sıra milletvekili adayı Ayvaz Yalaza da “Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçimi kazanmak için her şeyi mubah sayan bir anlayış içerisinde olmaz, olamaz olmamıştır” diyerek, “Milliyetçi Hareket Partisi illaki ve illaki seçimi kazanmak, devlet yönetimini ele geçirmek ve bunun içinde her şeyi mubah sayan bir anlayışa asla sahip olamaz. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi’nin muhteviyatında mayasında devlet ebet müddet, milletin varlığı, birliği, dirliği, beraberliği ve bağımsızlığı vardır. Üniter yapısı Milliyetçi Hareket Partisi’nin vazgeçilmez ana temelidir. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Etnik kimlikler üzerinden politika yapmayı, siyaset yapmayı kesinlikle reddederim. Ben, Türk Devleti ve Türk Milleti adına siyaset yapacağım inşallah. Nasip kısmet olursa  bu davada izimiz var. Liderimize sözümüz var. Serhat boylarından destan yazacağız, kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız” dedi.

“EDİRNE’NİN GİRMEDİĞİM KÖYÜ, MAHALLESİ YOK, SORUNLARU BİLİYORUZ”

MHP Edirne 1.sıra adayı Ali Özer, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Edirne Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları olarak hepinize saygılarımızı, hizmetlerimizi sunuyoruz. Selimiye’siyle, Eski Camisiyle, 3 şerefeli Cami’siyle, kapalı çarşısıyla, hanları, hamamları, köprüleri her biri ayrı bir değer olan bir tarih ve kültür şehrinin temsilcisi olmaya adayız. 4 tane sınır kapısına sahip çok ciddi ticari aktiviteye sahip bir ticaret kenti olan Edirne’de, Edirne insanımızın temsiline talibiz. Edirne’nin sorunlarını biliyoruz. Daha önceki toplantılarımızda kimliğimizi sizlere arz etmiştim. Ben Ali özer, Ziraat yüksek mühendisiyim. Köy hizmetleri ve il özel de arasında uzun yıllar ziraat yüksek mühendisi ve müdür yardımcısı müdür vekili olarak görev yaptım. Edirne’mizin her bir köşesini, her bir köyünü adım adım bilirim. Gitmediğim hiçbir köyümüz yoktur. Hiçbir mahallemiz de yoktur. Edirne’nin sorunlarını ve o sorunların çözümlerini iyi biliriz. O. Çerçevede teşkilatımızın bize verdiği adaylık görevini yerine getirme noktasında şevkle heyecanla bu vazifeye sarıldık. Edirne halkına sesleniyorum, Edirne halkı, sorunlarını bilen, sorunlarına sahip çıkan ve kendi içinden çıkarmış olduğu adaylarımızla her biri ayrı değerde olan kardeşimizin hepsi ayrı ayrı Edirne’yi temsil etmeye layık tırlar. Biz sayın başkanımız 2 milletvekilliği inşallah çıkaracağız. Buna göre inanıyoruz. Ama biz halkımızdan hep beraber bize destek olmasını istiyoruz, bekliyoruz. Bu çerçevede Edirne insanımızı saygıyla, hürmetle selamlıyorum. Yapılacak olan seçimlerin de memleketimize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.