DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044605-2,20%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trakya Üniversitesi heyeti Hırvatistan’da temaslarda bulundu

Trakya Üniversitesi heyeti Hırvatistan’da temaslarda bulundu

ABONE OL
3 Şubat 2024 14:06
Trakya Üniversitesi heyeti Hırvatistan’da temaslarda bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektör Yardımcısı ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer önderliğinde Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcıları Doç. Musa Eren İşkodralı, Doç. Sela Can Dökmeci, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kurt, Balkan Araştırma Enstitüsü Öğretim Üyesi Öğr. Gör. Dr. Enes Turbic ve Devlet Konservatuvarı Sanatta Yeterlik öğrencisi Göknur Bilgin’den oluşan ekip, Hırvatistan’ın Osijek şehrinde bulunan J.J. Strossmayer Üniversitesi’nde çeşitli temaslarda bulundu. Ardından Trakya Ensemble J.J. Strossmayer Üniversitesi’nde bir konser verdi.

J.J. Strossmayer Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vlado Guberac ile yapılan görüşmede Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Trakya Üniversitesi ve Devlet Konservatuvarı hakkında bilgiler paylaştı. İki üniversite arasında gelecekte hayata geçirilebilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişi yapılan toplantının ardından Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Ensemble başarılı bir konser verdi. Konserin ardından J.J. Strossmayer Müzik ve Eğitim Fakültesi ile de ikili anlaşmalar için gerekli istişarelerde bulunuldu.

J.J. Strossmayer Üniversitesi Eğitim Fakültesi binasında gerçekleşen konsere sanatseverlerin gösterdiği yoğun ilginin yanı sıra basın kuruluşlarının da ilgisi ve katılımı gözlendi. Hırvatistan’ın en büyük yayın kuruluşlarından biri olan HRT kanalı da programı takip eden yayın kuruluşları arasında yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.