DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BIST 10.218,58-0,49%
BITCOIN 1967928-2,84%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP seçim çalışmalarına başladı

CHP seçim çalışmalarına başladı

ABONE OL
14 Mart 2023 09:26
CHP seçim çalışmalarına başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından CHP Edirne İl Başkanlığı, dün itibariyle cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim çalışmalarına başladı.

CHP Edirne İl Başkanlığı tarafından 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında ‘Başlıyoruz’ sloganıyla, Atatürk Anıtı’nda program düzenlendi.

Programa, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı, CHP Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, CHP Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, yöneticiler, üyeler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan İl Başkanı Kahraman, “Millet İttifakı ortaklarımızla, el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz bir yola çıkıyoruz. Cumhuriyetimizi hep birlikte, demokrasi ile taçlandıracağız” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı olarak tüm halkı kucaklayacağını söyleyen Kahraman şöyle konuştu;

“Bugün 13.Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için seçim startını veriyoruz. Millet İttifakının değerli Genel Başkanlarına, Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanına duydukları güven için teşekkür ederiz. 84 milyona barış ve demokrasi, gençlere umutlu bir gelecek, kadınlara huzurlu bir yaşam, dezavantajlı gruplara adalet ve eşitlik, Çalışanlara ve emeklilere hakkaniyetli bir yaşam için çalışacağız. Millet İttifakı İktidarı’nda cumhuriyet ve halk, deva bulacak. Demokrat Türkiye, iyi olacak. Gelecek ve saadet, milletimizin olacak. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu herkesin Cumhurbaşkanı olacak. Biz hazırız, biz el ele verdik. Milletimiz, önce feraha sonra refaha kavuşacak. Birlikte yürüdük, birlikte kazanacağız. Ülkemize hak, hukuk, adalet gelecek. Ülkemiz, küllerinden yeniden doğacak. Biz kazanırsak Türkiye kazanacak. Birleşe birleşe kazanacağız. Atam; ilke ve devrimlerinin sonsuz aydınlığında yürürken, laik, demokratik ve tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşaması için hiçbir mücadeleden yılmayacağız. Senin huzurunda, milletimize söz veriyoruz” dedi.

Programın ardından partililer tarafından Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara seçim broşürü dağıtıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.