DOLAR 32,4370 0.13%
EURO 34,8382 -0.02%
ALTIN 2.399,030,11
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19174882,12%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürkan, “Halkımızı bu ızdıraptan kurtardık”

Gürkan, “Halkımızı bu ızdıraptan kurtardık”

ABONE OL
24 Ekim 2023 15:20
Gürkan, “Halkımızı bu ızdıraptan kurtardık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Partisinin Yıldırım Beyazıt ve Yıldırım Hacı Sarraf mahallesinde düzenlediği toplantıda konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, göreve geldikleri 2014 yılında vahşi depolama alanından ve eski çöplükten yayılan kokudan Yıldırımların penceresini dahi açamadıklarını belirterek, “Edirne Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisleri ile halkımızı bu ızdıraptan kurtardık” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’nın Mahalle Toplantıları Yıldırım Beyazıt ve Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi ile devam etti. Toplantıya; Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Yıldırım Bayazıt Mahallesi Muhtarı Nuri Bostancı, Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi Muhtarı Kerem Bakkalcı, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırımlıların görevi geldikleri 2014 yılında vahşi depolama alanından ve eski çöplükten yayılan kokudan kapısını, penceresini açamaz halde olduklarını belirterek, “O gün onlara bir söz verdik ve Edirne Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisleri ile halkımızı bu ızdıraptan kurtardık. Şimdi sıra Yıldırım’ımızı daha da güzelleştirmekte. Dün olduğu gibi bugün de yarın da verdiğimiz sözü tutmaya, halkımızın derdine derman olmaya; vatandaşlarımızın mutluluğu, refahı, huzuru için aşkla çalışmaya devam edeceğiz Bizleri büyük bir içtenlikle karşılayan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ederim” dedi.

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı da Edirne’mizin güzide semtlerinden Yıldırım Beyazıt ve Yıldırım Hacı Sarraf mahallemizde yerel demokrasiye katkı sağlama ve mahalle sakinlerinin görüşlerini ve  çözüm önerilerini duymak ve anlamak için toplantı düzenlediklerini belirterek, “Toplantının düzenlenmesine katkı sağlayan Yıldırım Bayazıt Mahallesi Muhtarı Nuri Bostancı ve Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi Muhtarı Kerem Bakkalcı’ya ve tüm soruları şeffaf bir şekilde içtenlikle cevaplayan Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan’a çok teşekkür ederiz. Birlikte başaracağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.