DOLAR 32,3032 0.15%
EURO 34,7986 -0.09%
ALTIN 2.405,48-0,15
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2056712-0,30%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Uzunköprü Sanayi Sitesi ile işsizlik sorunu çözülecek”

“Uzunköprü Sanayi Sitesi ile işsizlik sorunu çözülecek”

Uzunköprü'nün işsizlik sebebiyle göç verdiğini belirten İYİ Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Ediz Martin, Uzunköprü Belediye Sanayi Sitesiyle bu sorunu çözeceklerini söyledi.

ABONE OL
24 Şubat 2024 11:20
“Uzunköprü Sanayi Sitesi ile işsizlik sorunu çözülecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzunköprü’nün işsizlik sebebiyle göç verdiğini belirten İYİ Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Ediz Martin, Uzunköprü Belediye Sanayi Sitesiyle bu sorunu çözeceklerini söyledi.

Uzunköprü’nün işsizlik sorunuyla baş etmek için çözüm önerileri sunan İYİ Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Ediz Martin, ilçeye yeni iş sahaları açmayı hedefliyor. Martin, Uzunköprü Belediye Sanayi Sitesi projesiyle işsizlik sorununu çözmeyi amaçlıyor.

“YENİ İŞ SAHALARI İÇİN UZUNKÖPRÜ’YE BELEDİYE SANAYİ SİTESİ”

Başkan Adayı Ediz Martin, Uzunköprü’nün işsizlik sebebiyle göç verdiğini belirterek, bu sorunu çözeceklerini söyledi. Belediye Sanayi Sitesi projesiyle kurumsal firmaların yanı sıra meslek edinme kurslarıyla yeni iş sahaları yaratmayı planladıklarını ifade etti.

“EN BÜYÜK SORUNLARDAN BİRİ İŞSİZLİK”

Martin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Uzunköprü’nün en büyük sorunlarından biri işsizlik. Şehrimiz uzun süredir iş alanlarının yetersizliği nedeniyle göç vermektedir. Bu sorunu çözmek için belediye sanayi sitesi kurarak yeni iş sahaları yaratacağız. Kurumsal firmaları davet edeceğiz ve çalışacak personele meslek edinme kursları açacağız. Böylelikle Uzunköprü’ye yeni iş imkanları sağlayacağız” dedi.

Uzunköprü’nün mevcut sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken Ediz Martin, huzur, güven ve iş imkanlarının arttığı bir Uzunköprü için çabalayacaklarını belirtti. Martin, projelerinin hayata geçirilmesiyle şehrin refah seviyesinin artacağını ve vatandaşların yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.